Sigorta Kutusu.........

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MISTAA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MISTAA

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
astra h in park lambasın da sorun vardı...elektrikçiye götürdüm....Farın arka.sındaki soketler ile oynadı...Ara sıra yanıyordu oradahiç yanmadı...sonra sigortalar ile oynadı tek tek görünen sadece cd çaları resetledi tarih felan...birşey olur mu bir sorun yaratır mı şimdiden teşekkürler....he birde şimdi kısa farda sorun var..

resetten kaynaklanan sorun olmaz..ayarlarsın olay biter.kısa farda sorun var derken yanmiyor mu ? yoksa yanarken kesıklıklı yapiyor hangisi ?

Kisa far yanmıor hiç.....Bahsettiğim gibi parklar ara sıra yanardı.Kısalar hiç yanmıyor

sigortasini ve far ampullerini kontrol ettirin..baska bı sorun olacagını sanmıyorum.

astra h in park lambasın da sorun vardı...elektrikçiye götürdüm....Farın arka.sındaki soketler ile oynadı...Ara sıra yanıyordu oradahiç yanmadı...sonra sigortalar ile oynadı tek tek görünen sadece cd çaları resetledi tarih felan...birşey olur mu bir sorun yaratır mı şimdiden teşekkürler....he birde şimdi kısa farda sorun var..
sigorta kutusu olabilir kısa devreden dolayı kaynaklanabilir bi baktırın derim

Hepinize teşekkürler....Sigortaları kontrol ettim zor da olsa ampulü çıkardım ampul gitmiş yenisini aldım çalışıyor şimdi.tekrar teşekkürler

Geri