Sigorta acentesi var mı? Yada tanıdığı olan...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sertan_c
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bahsettiğim vectra 06 plaka dediğim gibi 1350 diyen de var 960 diyende.
bana da şöyle 900 civarı bir fiyat veren bulunsa çok sevinicem.

ben gecen yıl 1000 tl ye yaptırdım bu yıl 600 e indi istersen plaka ve tc kimlik noyu pm at sorayım kaskocuma
istersen send esorabilirsin TEL : 05337293934 trabzon da ama ok dersen poliçeni alır kargolarım

forumdan deniz ilgilendi sağolsun lpg dahil 1050 lira gibi max. bir fiyat çıktı. ykb sigortadan.
1.000 liranın altında bir fiyat çıkmaz mı acaba diye merak ediyorum.
900 civarı bişey çıkması lazım diye düşünüyorum hala ama daha iyi bir teklif gelmezse sanırım en mantıklısı o..

0 554 777 73 72 Buda forumumuza üye ÇELİKKUŞ nickli Arzuhan ablanın numarası.İstersen bir de ona ulaş oda elinden geleni yapacaktır. Opelim.net e üyeyim İzmir'den Çağrı yönlendirdi dersen eminim elinden gelenin en iyisini yapıcaktır imkanları dahilinde ;)

aracın sahibinin yaşı bile fiyatı etkiliyor başka birinin aldığı fiyatla kendi fiyatınızı kıyaslamayın birebir aynı araçlara sahip iki farklı kişiye farklı fiyatlar çıkabilir...

bu arada ucuz fiyat arıyorsunuz ama klozları veya teminatları kısabilirler poliçeleri karşılaştırırken sadece fiyat kısmını karşılaştırmayın...

Evet ve kasko firmaları çok önemli ben daha önce ucuz fiyat aldığım adıda bilinen bir firmayı seçtim çok ama çok uğraştırdılar beni.

Evet ve kasko firmaları çok önemli ben daha önce ucuz fiyat aldığım adıda bilinen bir firmayı seçtim çok ama çok uğraştırdılar beni.

evet kasko şirketi kadar acentenin kabiliyetide önemli işi iyi kavramış yerlerle çalışmak lazım...

Evet tiraji komık bir ayrıntı daha önceki yaşadığım sorunu tamamen iyi niyeti yüzünden yardımcı olan başka bir sigortacı abim sayesinde çözmüştüm.Yaptırdığım firma ilgilenmez iken o kaskomu yapmamış olmasına rağmen ilgilendi yol gösterdi tabi bende sonuç olarak yeni kaskomu ondan yaptırdım :)

lpg dahil 1279 tl hiç kesintisiz hiç eksiksiz miş plaka bariz 100-150 tl fark ediyor
bi yerden baslayın derim ben geçen yıl 1000 tl ödedim bu yıl 600 ödüyorum

arkadaşlar uyarılarınız için teşekkür ederim ama söylediklerinizi biliyorum
sadece poliçe bedeline bakarak karar vermiyorum
poliçe bedelini etkileyen faktörleri de biliyorum ama örnek yukarda.
ben kendimle başkasını kıyaslamıyorum. aynı kişinin aldığı iki fiyatı yazdım yukarda.
üstelik daha düşük bedelli olanın teminatları daha yüksek
o yüzden fiyat araştırması yapıyorum zaten.
teklif aldığım herkesten zaten istedim poliçe örneğini ve teminat tutarlarını karşılaştırıyorum.
bugün çok fazla fiyat aldım. en son başak sigorta kaldı sadece
yarın ondan da alıp karar vericem artık
ilgilenen herkese teşekkür ederim...

Geri