Sigorta acentesi var mı? Yada tanıdığı olan...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sertan_c
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sertan_c

Bilgi Girilmemiş
2000 model astra cd aracım için en ucuz 1050 lira fiyat alabildim 2009 yılı içerisinde,
2001 model vectra cd ye abim 960 lira fiyat almış bugün... üstelik lpg klozu da dahil bu fiyata... ama onun fiyat aldığı acente ankara da.
vectra nın astra dan daha yüksek prim ödemesi gerek diye düşünüyorum ben.
neyse 2000 model astra ma 900 lira civarı fiyat verebilecek biri var mı acaba buralarda.. daha önce aralıklarla iki arabama kasko yaptırmıştım ve hiç hasarım olmamıştı.
yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler.

İstanbul plaka mı aracınız?

ben de yarın bir sorayım isviçre sigorta acentesi var tanıdığım, gerçi onların fiyatları biraz pahalı ama belli de olmaz belki indirim falan yaparlar

ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
06 plakaya da farklı yerlerde 1350 lira fiyat veren olmuş. 960 a bulmuş.
neyse. ben haber bekliyorum arkadaşlar.
cengiz bey dediğiniz gibi belli olmaz. sıkıntı olmazsa bilgi alabilirseniz ve burdan yazarsanız sevinirim. tekrar teşekkürler.

0212 222 43 14 numaralı telefondan Serkan Bey'i isteyip konuşursan o sana yardımcı olacak, Onur etiketten cengizin arkadasıyım dersın, ben konustum kabaca bir fiyat ver dedim ama o ruhsat fotokopısı ve vatandaşlık numarası olursa en uygun ve kesın rakamları verırız ya da baska yer öneririz dedi.Bir de mersa otomotiv 0212 642 69 69 bunlarla da konustum bizim citroen kamyoneti aldığımız bayii ve kaskosunu da onlar yaptı 1000 liraya, buradaki bayan da illa ruhsat fotokopisi ve vatandaşlık numarası olmalı fiyat verebilmem için diyor...

sertan axa oyak şubesi olan okul arkadaşım var telefonla gerekli bilbileri alabilirsin 03723232470 nuri dikmen

cengiz bey ve ibrahim bey ilginize teşekkürler.
öğleden sonra verdiğiniz numaraları arayıp görüşücem.
buradan bilgi veririm.

şehir plakalarına risk değerleri değişiyor. ist plakayla bazan yarı yarıya olabiliyor. önceki seneler diğer kaskolarda yaptığın hasarlarda fiyatı etkiliyor. ben garanti sigortada hasar yaptım diğer sigortalarda ona göre değerlendirdi. memlekette generalli sigortaya 980 liraya yaptırdım yazın. 1400 den aşağı yapan olmadı. generalliye bi bak bakalım.

Geri