Sigarayi Nasil Birakabiliriz?

ben 5 yaşındayken babamın sigara paketinden 1 tane alıp tuvalette içmiştim.. İzmaritinide klozete atmıştım,sifonu çekmemişim.. Babam anladı tabi sigarayı benim içtiğimi,sonrasında yaşananları tek cümleyle özetleyebilirim.. o günden sonra tam 26 senedir ağzıma sigara sürmedim :D

lise 2 den beri istikrarlı bi şekilde içiyorum...:D:D ama ne zman bırakacağımın kararını verdim 40 lı yaşlarda sigarayla ilgili arızalar çıktığında herkez gibi bende mecbur bırakıcam...:) nabalım anca ööle bırakılır..

dragon' Alıntı:
ben 5 yaşındayken babamın sigara paketinden 1 tane alıp tuvalette içmiştim.. İzmaritinide klozete atmıştım,sifonu çekmemişim.. Babam anladı tabi sigarayı benim içtiğimi,sonrasında yaşananları tek cümleyle özetleyebilirim.. o günden sonra tam 26 senedir ağzıma sigara sürmedim :D
Süper yaa. Gerçekten benim babamda 15 yasından beri içermiş allahtan ben içmiyorum yoksa durum seninkinden farksız olmazdı.

ben yeni basladim cok memunum baslayacak arkadaslara tawsiye ederim walla

Abi tıbbi tedavi şart ya.

06cey66' Alıntı:
Alemsin sen Ceyhun ... :) :D :kop:

:D

06cey66' Alıntı:

:( :( :( Olmaz Ceyhun'cum,daha faydalı birşey tavsiye etseydin keşke :confused:

7. sınıftaydım sanırım yada işte ortaokul 2 yanii başladım ve hala da içiyorum
haa bırakmakyı istiyorum hergün lanet ediyorum bu lanet şeye ama
ramazanda bile sigara içemediğimden dolayı her gün abartısız 4-5 müşteriyle yaa laf dalaşı yada kavga ediyorum buda bi esnaf için en kötü şeylerden biridir o yüzden bırakmıyorum naapıyım yoksa müşteri kaybediyorum elimden gelen birşey yok bizim elemanlar bile sen bırakma diyorlar artık çünkü onlarada bagırıyormuşum inanınki farkında bile degilim yaawww...

arkadaşlar herşeyden önce iş önce kafamızıın içinde başlar.size çewrenize olan etkisini gerçekçi bi kafayla gözden geçirin.yda biraz şöle bispor yapmayı deneyin.nası hissetceksiniz.bu konuda en önemli şeylerden biri de uğraşacak bişiler bulmanız.(bi tawsiye içinize bişi çekmek istediinizde gerçek anlamda bi kalemi ağzınıza koyup sigarada hawayı çeker gibi hawa çekin az da olsa işe yarıyor)

Geri