sigarayı bıraktım (inşallah)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.YILDIZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne bilim ya yapamadım işte. azalttıgıma sevınıyorum işte
azaltmak hikaye bende bir zamanlar kota koyup günde 5 den fazla içmeyecem dedim ama belirli bir zaman sonra hemen arttı sonrasında birdaha içmeyecem dedim ve üç yıldır tek bir dal sigara bile içmedim. herkes bu sigarayı bırakır ben bırakamam diyordum ve kesinlikle sende bırakırsın tekrar dene ama şunu unutma sakızdan leblebiden medet umma herşey kendi kafanda sadece sigara nöbetin geldiğinde bulunduğun ortamı değiştir ne biliyim oturuyorsan kalk ayaktaysan otur veya yerini değiştir vb.

Allahın izniyle ben de bırakacağım arkadaşlar. bugüne kadar 3-5 sefer denedim ama olmadı.önce kafada bitirmek lazım gerçekten. sigara alkolden bile bin beter birşey bence. kendi ellerimizle kendimizi öldürüyoruz...

Dua ile desteklesek olmaz mı?

ndn olmaısn

bu sefer oldu 2 hafta oldu bu sefer bıraktım, tertemiz eskı sağlığıma kavustum, darısı içenlerın basına herkes bıraksın bence

geçmiş olsun.babam sigara tiryakisiydi.3-4 yıl önce bıraktı.şimdi sigaradan tiksiniyor

bu sefer oldu 2 hafta oldu bu sefer bıraktım, tertemiz eskı sağlığıma kavustum, darısı içenlerın basına herkes bıraksın bence
en güzeli ailemden kimse içmiyor bu benim için çok iyi bi örnektir mesela:D

walla 4 ay oldu içmiyorum ve hiç bir eksikliği yok artısı ise saymakla bitmez..

arkadaşlar dun gece aldıgım kararla sıgrayı bırakmayı kafaya koydum. en son dun ıctım artık hıc ıcmek ıstemıyorum. sakız teknıgını dusunuyorum. varsa sızın bıldıgınız teknıkler yazarsanız sevınırım. bu baslık altında bırakmak ısteyen arkadaşlar olursa sevınırım bırbırımızden guc alırız.
benim cok sevdigim bi amcamda bırakacam dedi bıraktı 3 aydır içmyr elinden sakız cekirdek düşmüyor :D

Geri