sigarayı bıraktım (inşallah)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.YILDIZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tesekkurler deneyecegım su ana kadar ıyı gıdıyorum ama gunduz ıkı tane kucuk caplı trafık kazası atlattım.:D babamın arabayla tasın uzerıne cıktım gördugum halde:D ama ınsallah bırakacagım böyle gıderse..[/quote]

Kazan icin gecmis olsun.Sigara icin hayirli olsun.'Daha cok gencsin ve istersen basarirsin yada basarmak zorundasin.Dünyada sigara yüzünden binlerce insan hayata gözlerini yumuyor.Onlari düsün.
Eger bogazlarinda yanma devam ederse kendine CARBON CLEAN yap:kop: :kop: :kop: Bogazi temizlersin.
Saka bi tarafa senin adina cok sevindim.Su email adresi isini cözebildin mi???

bırakırsın abi azaltarak bırakmak bence en mantıklısı insanın ciğerlerinin işi bitti mi çok acı çekmeye başlıyo söyliyim nefes darlığı filan çok kötü şeyler

kendini sakın boş bırakma yapacak bişiler bul.in tekrar geri dönmezsn sakız cidden işe yarıo ama bir süre sonra wücuta allerjik kızarıklara neden olabilir.sakızı azaltınca geçio onlar....

Tekrar başlamana üzüldüm..Daha sonraki denemelerin için kötü örnek oldu..

Ben gün ortasında bi sigara içtiğimde düşünce tarzım tam tersine dönüyor..Herşeye negatif bakmaya başlıyorum..Miskin ve Üşengeç oluyorum..İşten kaçıyorum..Bu sebeple ben ilk sigaramı akşam içerim 19-20 gibi genelde..taş çatlasın 5 tane içiyorum zaten..

inşallah bırakırsın.çekirdek ve sakız benzerı seylerle oyalanabılırsın mesela babam o sekılde bıraktı

aferim musa kardeşim bırak bırak inan bir haftada bile anlarsın faydasını bıraktığının kafan bile daha iyi çalışır kardeşim sakız iyi bi teknik cebinde 15 20 sakız doldur çığna at çığna at hadi bakalım hayırlı olsun

aferim musa kardeşim bırak bırak inan bir haftada bile anlarsın faydasını bıraktığının kafan bile daha iyi çalışır kardeşim sakız iyi bi teknik cebinde 15 20 sakız doldur çığna at çığna at hadi bakalım hayırlı olsun
tesekkur ederım ama en son yazdıgımı okumadın sanırım:( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry:

biraktim 3 gündür basarilar diyleyin kardesler opelciler sigara icmeeeeez

alla alla musa başladın mı yoksa yine abi bırak sağlığın için hayatın için bırak...

Geri