sigarayı bıraktım (inşallah)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.YILDIZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
inşallah abi ne kadar erken bırakırsan okadar iyi..

tavsiyem bildiğim kadarıyla bol su tüketmek gerekiyor..
tesekkurler deneyecegım su ana kadar ıyı gıdıyorum ama gunduz ıkı tane kucuk caplı trafık kazası atlattım.:D babamın arabayla tasın uzerıne cıktım gördugum halde:D ama ınsallah bırakacagım böyle gıderse..

benim bi tavsiyem daha çay dan uzak dur derim..

Mesela ben sigara içeceğim yoksa bile çay içersem arkasından mutlaka yakıyorum bitane ):

konuyu okurken hatırladım bende sigara yaktım :)

Boş verin için ! :) :) :)

İnşallah kararlı bir şekilde devam edip kurtulursun bu illetten.:good:

zybane diye bir hap var, sigarayı bırakmaya yardımcı oluyor.. çok etkili... bana 4 aya yakın sigara içirtmedi ...

kolaylıklar diliyorum sana.

arkadaşlar dun gece aldıgım kararla sıgrayı bırakmayı kafaya koydum. en son dun ıctım artık hıc ıcmek ıstemıyorum. sakız teknıgını dusunuyorum. varsa sızın bıldıgınız teknıkler yazarsanız sevınırım. bu baslık altında bırakmak ısteyen arkadaşlar olursa sevınırım bırbırımızden guc alırız.

arkadaslar gece öyle rahat uydumkı bogazım felan tertemız dı nefes alıyordum adeta.. sabah bı kalktım göreceksın cok rahattım. ama ınsallah basaracam cok ıyı oluyo yaa

:rolleyes::rolleyes:

ben tiryakiden öte bir durumda sigara bağımlısıydım. Günde 2 paketi aşıyordu içtiğim sigara. Hatta annem ve babamda dahil olmak üzere sigarama laf edenin yüzüne üfler karışmayın ben seviyorum sigara içmeyi falan derdim. tam 10 sene içtim.
3 yıldır tertemizim. hala sigara arıyorum. örneğin o günden beri türk kahvesi içmedim. Çünkü yanına bi sigara iyi gider. Yemeklerden sonra çok istiyorum. ama bitti. ben sigara içmiyorum. Çok mutluyum. ve sigara içerken ne kadar iğrenç koktuğumu anlıyorum. Sigara içerken insan bunu anlamıyor ama içmeyen biri içenlerin nasıl kötü koktuğunu bilir.
Kolay gelsin zor iş sigara bırakmak ama imkansız değil.

Geri