sigarayı bıraktım bugün 1.inci günü bakalım ne olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bahattinkaya

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkakadaşlar bugün sigarayı bırakma operasyonum ilk günü cok mrk ediyorum ne olacak icecekmiyim icmeyecekmiyim ...bana katılmak isteyen varsa katılabilir:D şaka maka biyana da gercekten bıraktım ..içmeyecem..icen arkadaşlarda bıraksın sağlımız herşeyden önemlidir değilmi?

arkakadaşlar bugün sigarayı bırakma operasyonum ilk günü cok mrk ediyorum ne olacak icecekmiyim icmeyecekmiyim ...bana katılmak isteyen varsa katılabilir:D şaka maka biyana da gercekten bıraktım ..içmeyecem..icen arkadaşlarda bıraksın sağlımız herşeyden önemlidir değilmi?

Aferin Bahattin :alkis: gerçi çok erken başlamışsın ama erkendende bırakmış olursun..

Bravo bahattin..Bazı şeyleri erken yaşamakta bazen iyidir...Çok geçmeden zarardan dönmüşsün..Azmini yitirme

Çok erken başlamışsın anlaşılan. ne yap ne et kurtul daha yaşın çok genç yav. valla üzülüyorum yaşıtlarımı böyle görünce.

Kutluyorum seni, Azmini yitirme.

bende bırakacağım insan sağlığını çok kötü şekilde bozuyor. İnşallah bırakma girişimimde başarılı olurum.

ayrıca bahattin kardeş operasyonunda başarılar inş. bi daha başlamazsın.

ben kullanmıyorum.sende kurtulursun inşallah.

Tebrikler sakın geri başlama tekrar başlarsan günlük tüketim direk artıyor. Aslında benimde aklımdan bugün böyle birşeyler geçti ama zor kardeşim bırakamıyoz şu mereti .:( :( :(

abi 1güne yaklaşıyor.. ağzıma bitane sigara vurmadım..canım istedi ama bende hemen şimdi bakkala indim cerez..cikolata dolu sakız aldım şimdi onları ciyniyorum yolu yok bırakacam sağlığım bozuluyor hissediyorum bunu

ayy allahım kafam dönüyo:D içmiyecem ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri