6 Ocak 2010 #61 deniz_serdar Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Mar 2009 Mesajlar 2,531 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 savaş' Alıntı: Nedense herkes de ona kızıyor, ne alıp veremedikleri var bilmem ki? Genişletmek için tıkla ... savaş alıp verememe demiyelimde verip alamama diyelim
savaş' Alıntı: Nedense herkes de ona kızıyor, ne alıp veremedikleri var bilmem ki? Genişletmek için tıkla ... savaş alıp verememe demiyelimde verip alamama diyelim
6 Ocak 2010 #62 smihci Yönetici Başkan 35-İzmir Katılım 19 Ara 2007 Mesajlar 20,554 Tepkime puanı 273 Puanları 83 Emekli olalı 3 sene oldu ama o günden bu güne maaşımda aylık 100 kiralık artış olmadı. Son düzenleme: 6 Ocak 2010
6 Ocak 2010 #63 smihci Yönetici Başkan 35-İzmir Katılım 19 Ara 2007 Mesajlar 20,554 Tepkime puanı 273 Puanları 83 deniz_serdar' Alıntı: savaş alıp verememe demiyelimde verip alamama diyelim Genişletmek için tıkla ... Bak bu tanım daha iyi oldu
deniz_serdar' Alıntı: savaş alıp verememe demiyelimde verip alamama diyelim Genişletmek için tıkla ... Bak bu tanım daha iyi oldu
6 Ocak 2010 #64 Kunteper Canavarı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ağu 2006 Mesajlar 5,146 Tepkime puanı 0 Puanları 0 sigarayı aynı kaliteye getirip tek fiyat 10 lira yapsınlar. içkiyede yüzde 250 zam benzinde 1 lira olsun. bu arada hükümet bitek şaraba zam yapmamış nedenki
sigarayı aynı kaliteye getirip tek fiyat 10 lira yapsınlar. içkiyede yüzde 250 zam benzinde 1 lira olsun. bu arada hükümet bitek şaraba zam yapmamış nedenki
6 Ocak 2010 #65 G gOkO Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Eyl 2009 Mesajlar 1,286 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Bu akşam sigarayı bırakıyorum.Artık bitti.Hem maddi hemde manevi nedenlerden dolayı babamla birlikte bırakıyoruz...Darısı diğer tiryakilere...
Bu akşam sigarayı bırakıyorum.Artık bitti.Hem maddi hemde manevi nedenlerden dolayı babamla birlikte bırakıyoruz...Darısı diğer tiryakilere...
6 Ocak 2010 #66 BY_Corsa Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Eyl 2006 Mesajlar 8,347 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 gOkO' Alıntı: Bu akşam sigarayı bırakıyorum.Artık bitti.Hem maddi hemde manevi nedenlerden dolayı babamla birlikte bırakıyoruz...Darısı diğer tiryakilere... Genişletmek için tıkla ... bu kararı tebrik etmemek mümkün değil :good:
gOkO' Alıntı: Bu akşam sigarayı bırakıyorum.Artık bitti.Hem maddi hemde manevi nedenlerden dolayı babamla birlikte bırakıyoruz...Darısı diğer tiryakilere... Genişletmek için tıkla ... bu kararı tebrik etmemek mümkün değil :good:
6 Ocak 2010 #67 akduman Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Mar 2008 Mesajlar 2,964 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 46 gOkO' Alıntı: Bu akşam sigarayı bırakıyorum.Artık bitti.Hem maddi hemde manevi nedenlerden dolayı babamla birlikte bırakıyoruz...Darısı diğer tiryakilere... Genişletmek için tıkla ... Tebrik ederim...Allah yardımcınız olsun....Sabır gerektiriyor..Sabırlı olmalısınız....Unutmayın insan beyni herşeye muktedirdir...Bir otun beyninize hükmetmesine izin vermeyin..
gOkO' Alıntı: Bu akşam sigarayı bırakıyorum.Artık bitti.Hem maddi hemde manevi nedenlerden dolayı babamla birlikte bırakıyoruz...Darısı diğer tiryakilere... Genişletmek için tıkla ... Tebrik ederim...Allah yardımcınız olsun....Sabır gerektiriyor..Sabırlı olmalısınız....Unutmayın insan beyni herşeye muktedirdir...Bir otun beyninize hükmetmesine izin vermeyin..
6 Ocak 2010 #68 Tolga K. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 May 2009 Mesajlar 2,257 Tepkime puanı 0 Puanları 0 gOkO' Alıntı: Bu akşam sigarayı bırakıyorum.Artık bitti.Hem maddi hemde manevi nedenlerden dolayı babamla birlikte bırakıyoruz...Darısı diğer tiryakilere... Genişletmek için tıkla ... ben bırakalı 3 gün oldu inşallah bir daha elime bile almam çok doğru bir karar almışsınız....
gOkO' Alıntı: Bu akşam sigarayı bırakıyorum.Artık bitti.Hem maddi hemde manevi nedenlerden dolayı babamla birlikte bırakıyoruz...Darısı diğer tiryakilere... Genişletmek için tıkla ... ben bırakalı 3 gün oldu inşallah bir daha elime bile almam çok doğru bir karar almışsınız....