sigaraya zam yagmuru

Sabah 7.25ten alınca tayyibin çok kulaklarını çınlattık. Ya benim hala anlamadığım bişey var bu oyları verenler bu zamlardan sonra iyiki vermişiz diyebiliyormu yoksa bu oy veren kısım zamları umursamıcak kadar zenginmi.

bu oyları verenler, devletın paraya ıhtıyacı var. uzerımıze duşen gorevı yapacağız dıyorlar... ben sana soylıyım. bugun aldım bu yorumu

bu oyları verenler, devletın paraya ıhtıyacı var. uzerımıze duşen gorevı yapacağız dıyorlar... ben sana soylıyım. bugun aldım bu yorumu

Bu yorumu sana yapan kişi, yarım saat sonra sigara yada akaryakıt alınca fiyatlara ana avrat saydırmıştır:mad::mad::mad:

Son düzenleme:
Bu yorumu sana yaparlar yarım saat sonra sigara yada bi akaryakıt alıncada fiyatlara ana avrat saydırırlar.:mad::mad::mad:

Abim Kızma Doğru Sölüyo Abi Pişman Herkes Verdiğini Ama İş İşten Geçmiş Durumda Boşverin Tartışmalara Girmeye Gerek Yokk Bi Zam Konusundan Hepimiz Kardeşiz Abiyiz Birbirimize Güzelliğimi Rahatımızı Bozmıyalım Huzurumuzu Bozmıyalım Kardeşlik Olsun Barış Olsun Sevgi Olsun LÜTFENNNNNNNNN SİZDEN RİCA EDERİYORUMMMMMM.......!!!

Abim Kızma Doğru Sölüyo Abi Pişman Herkes Verdiğini Ama İş İşten Geçmiş Durumda Boşverin Tartışmalara Girmeye Gerek Yokk Bi Zam Konusundan Hepimiz Kardeşiz Abiyiz Birbirimize Güzelliğimi Rahatımızı Bozmıyalım Huzurumuzu Bozmıyalım Kardeşlik Olsun Barış Olsun Sevgi Olsun LÜTFENNNNNNNNN SİZDEN RİCA EDERİYORUMMMMMM.......!!!

Kardeşim bizim birbirimize kızdığımız yok sadece şu olan zamlara kızıyoruz. Yanlış anladın galiba sen bizi.:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Niye forumda her konu direk siyasete bağlanıyor_? Siyaset yasak değil mi_? Bu memlekette kimle devlet işi konuşsak kimse ben vermedim diyor kim verdi o zaman ben hiç mi raslamadım o %47lik kısıma acaba diye soruyorum. Oyu verende biz sövende biz nası iş anlamıyorum şimdi seçim olsun gene kazanıcak.

En ucuz sigara olmuş 4.2o peeehh :D :D

O zaman üzerlerine düşen görevleri adam gibi yapsınlar da günahsızların canlarını yakmasınlar. Mesela adam gibi vergilerini versinler, kaçak elektrik su kullanmasınlar, kaçak kömür kullanmasınlar, kamu mallarına zarar vermesinler, keyfi alınan makam araçlarına ve jetlere karşı tavırlarını adam gibi ortaya koysunlar, vatandaşa yaklaşık 4 liraya satılan benzini yurt dışına 84 kuruşa satanlara hesap sorsunlar, gerçek enflasyon rakamlarını açıklamayanlara yalancı desinler .............. bu liste daha da uzar ya neyse.

Geri