sigaraya ötv zammı 50 kr !!

Valla bana kalsa ihtiyaç olan benzinin üzerindeki vergiyi hafifletir,keyfe harcama olan sigaraya ve alkola yüklenirim...
Yani benzin 2.5 tl olsun isterse sigara 20 tl,alkolde 50 tl olsun....
Belki hem sağlıklı yaşarız hemde,bol bol gezeriz...hatta üzerine para bile kalır..

katılmamak elde değil :D :p

:alkis::alkis:
Valla bana kalsa ihtiyaç olan benzinin üzerindeki vergiyi hafifletir,keyfe harcama olan sigaraya ve alkola yüklenirim...
Belki hem sağlıklı yaşarız hemde,bol bol gezeriz...hatta üzerine para bile kalır..
:alkis::alkis::alkis:mazotda 1.50 tl olsun mu be abi?

benzinden alınan vergi kaldırılsın sigaraya eklensin hem sigara için daha cok kişi var daha cok kazanc sağlar devlet

Bence çok mantıklı. En ucuz sigara 10TL'den aşağı olmamalı. En azından insanlar mecburiyetten bırakır:D

Nefret ediyorum sigaradan. Onun kadar iğrenç kokan başka bişe var mı ya:(

sigara içen insan, sigaradan daha fena kokuyor.. yasaklara karşıyım ama sigaraya karşı yapılacak olan her türlü uygulamaya da sonuna kadar destekçiyim. savunulacak bir tarafı yok sigaranın.

sigara,alkole yapsınlar keyf veren bimadde sonuçta oyüzden yapsınlar bende alkol kullanıorum ama zamda yapılsa değismez bisi benim için

arabası olmayanlar naapcak benzinmi içcek sıkıntıdan

Geri