Sigara kullananlar ve birakmak isteyenler

İLKERNAVDAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar sigara ile olan 10 yıllık birlikteliğim 30 gun önce sona erdi.
nasıl oldu derseniz bir müşterim vardı onun yanına gittim çay söylediler sigara çıkartım müşteriye uzattım ama içtiğini biliyorum.yok ben bıraktım hatta burada ve atölyede çalışan toplam 7 kişiyiz hepimiz bıraktık dedi iyi gözünüz aydın ama nasıl başardınız dedim.anlattı istanbul yeşilköyde bi merkez var dedi önceden arıyorsun randevu alıyorsun dedi oraya giderken 1.5 litre su içiyorsun son kez sana bir sigara içiriyorlar ve bir cihaza seni bağlıyorlar.yaklaşık 1 saat boyunca bağlı kalıyorsun aynı zamanda seans esnasında yanında psikolog doktorla birlikta hem muhabbet hem tedavi oluyorsun 1 saat sonra sanki hiç sigara kullanmamışın gibi oluyor ve bi tiksinme geliyor.tek seansta %90 başarı garantisi var geriye kalan %10 sizin iradenize bağlı ben gittim ve bıraktım bırakmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim 250 tl seans ücreti ve tek seans ortalama olarak normal bir içiçi 45 gunde o parayı sigaraya veriyor zaten 1 paket içtiği göz önune alarak hesaplarsak tedavi merkezinin numaranı da vereyim... 0212 663 81 22

Paylaşım için teşekkürler saol

ben de 11 yıldır içiyordum bıraktım.... ama % 100 kendi irademler 7 ay oluyor

hiç içmedim ,içilen ortamda da bulunamam; ama bu yöntemi tüm tiryakilere anlatacağım, paylaşım için teşekkürler...

ben her gece bırakıyurum zaten :D
sabah tekrar başlıyorum :)

valla ben az içiyorum hatta içtiklerimide yarım içiyorum (yani yakıyorum yarıya kadar içip atıyorum )ama benim bırakmam zor

Erkan bende senin gibiyim, canım çok sıkıldığında istiyor vücut, yarısında söndürüyorum genelde..

süper bi olay bir aylık sigara parası

abicim bende içiorum ve asla içmeden duramayan biirim,geçen hafta bişe oldu moralim yerinde ve içmeden 7 gün durdum ve hiç aramadım ama sonra moralim bozuldu bişeye gene başladım insanın birazda morilinin i olması lzm içmemesi için bana göre

Evet, benimde genelde moralim bozuk olduğu zamanlar canım istiyor.. Onun dışında keyfi içmem.

Geri