şifreli bijonlar

DOĞANAY06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu şifreli bijonlar butun jantlara oluyormu benım jantları taktırdıgım kışı bu jantlara olmaz dedı ama bazılara olup bazılarına olmuyor mu?

şifreli bijon her tekerlerdeki bijonlardan biri şifreli oluyor her araçta yok 17 lik 19 luk bijonlarda gördüm ben şifreli bijon ki elinde çıkma varsa olur ancak şifre aparatı yoksa takmaz... neden olmazmış jantlarınız sac jant değilmi benim gördüklerim sac jantlardaydı alışımlı jantlardada olması lazım ama olmayadabilir bilemiyorum...

eğer bijonu taktığın yer çok içerdeyse ve küçükse kilitli bijonun şifresi bijona değmiyecek bir hal alabilir... biraz karışık bir anlatım oldu ama sorun jantın bijon deliklerinin çok ufak ve bijonların jantta çok içeri girmesinden dolayı olabilir... bijonu ve anahtarını alıp denemek lazım olup olmadığını denemek için...

sen bu jant ve lastiklerine neden bu kadar önem veriyorsun kasko da yaptırmak istiyorsun lastiklerine yeni mi aldın jantlarını

sen bu jant ve lastiklerine neden bu kadar önem veriyorsun kasko da yaptırmak istiyorsun lastiklerine yeni mi aldın jantlarını

evet yenı taktırdım bızım mılletımız ınsanı korkutmayı severler hemen 2-3 kışı bu gece çalarlar demeye başladı ınsannın içine kurt dusuruyorlar

alarm taktır bence kalitesi bi alarm alarm etiketide yapıştırma aracına kaskon çok paraymıs bence değmez

alarm taktır bence kalitesi bi alarm alarm etiketide yapıştırma aracına kaskon çok paraymıs bence değmez

alarm var ustunde zaten ama işim saglam olsun dıye kaskoyu dusundum ama çok ucuk fıyatlar ucuz yollu bulamazsam olee kalacak mecbur

idealist kardeşim adını bağışlarmısın bizlere,
satılık ilanlarında bi arkadaşımız opeller için kilitli bijon satıyor belki işini görür...

adım ismail arkadaşlar şifreli bijonlara para vermıyecem jantı taktırdıgım yer ucretsız verecek

al o zaman arkadaşım ne güzel işte piyasada 4 tanesi 40 TL diye biliyorum ayrıca şifre değil o kilitli bijon onun ayrı bir aparatı var onunla açıyorlar her jantta 1 tane oluyor eğer o aparat yoksa açamazsın.

Geri