sıfırmı ikinci elmi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bebisim68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bebisim68

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ya arkadaslar ben bişi merak ediyorum.şimdi biz sıfır arabayı alıyoruz.sonra bi model cıkıyo bizim aldıgımız araba yarı fiyatına düsüyor.sizce ikinci elmi araba almalıyız sıfırmı?

Uzun yıllar binecekseniz 0 km olabilir.Kafanız rahat olur.Ancak şahsi düşüncem ikinci el araç almak daha mantıklı.2. elde fiyatlar çok aşırı düşüyor.0 km si 35000 ytl olan bir aracı 25000 ytl ye alabilirsiniz.Örnek olarak megane 2 ler çok tutulan piyasası hızlı araçlar.0 km 1,6 dinamik meganenin fiyatı 32-33 bin ytl vardır sanırım.Ama tanıdığım bir astsubay 0 aldığı 2004 model ve 14500 kmdeki hatasız aracını 20300 ytl ye verdi.

ben de ikinci el derim ,sıfıra verilen paraya acırım; sıfır alınca bir ay sonra bile satsanız; fiyat baya bi düşüyor...

para durumuna göre
0 ın değeri düşüyo ama hasar-arıza varmı derdi yok, 2. el piyasası da çok riskli kurtlar sofrası resmen ;)

Bende ikinci el tarafındayım. Az kullanılmış piyasada 3-5bin km de satılık araç bile var.

ewt haklısınız bu turu 2. el kazandı o zaman:)

Sahibinden 2.el.
Mümkünse 10.000-50.000 km civarı ve hasarsız.

Temiz özenle kullanılmış, az kilometre yapmış, kazasız ikinci el bir arabayı her zaman tercih ederim. Ama bulmak gerçekten zor oluyor.

tabiki sıfır tabi imkan varsa çünkü sıfır arabanın kokusu hiçbirşeye değişilmez
ayrıca insanlık ölmüş 2.el araç 2000 km de bile olsa başına ne geldiğini bilmiyorsunuz

genelde araç alım satımı ile yakın temas halinde olduğumdan şöyle tabir edeyim. "biniciysen sıfır, ticaretse 2. el"

Geri