Sıfır Otoda ÖTV indirimi Hk

indirim belirlendi yüzde 18. bugün opelde fiyatlar süperdi ama yapıcak bişey yok tivari araçlarda ise çok yansımadı çünkü ötvsi düşüktü bilginize

araç

hayırr demek istedim ki bu fiyata bayi ye verecek olursan ben alayım.
bayiye vermemin sebebi o fiyattan trink para uğraşmak istemiyorum.
valla hala kararsızım ne yapacağımı yarın 2009 elegance alabilirim 32300 kadar düştüler bayi ismi vermek yok:D

araç

21 bin bayi fiyatı .
normalde düşündüğüm fiyat 25 bin
araçta yok yok.

işte ekstralar
araç 32 bin km'de
opel astra 1.3 cdti hb essentia baz modeli 2007 model.
eklemeler :
lumar cam filmi 2 no 238 ytl
komple body kit astra 320 ytl
yol bilgisayarı enjoydakinin aynısı +montaj 800 ytl,astra gtc 16 inç aluminyum jant 1100 ytl,krom ayna kapakları gm 100 ytl,park sensörü 180 ytl,xenon farlar 235 ytl 5 yıl garantili,chip mehmet gazihan 500 ytl araç şu anda 110 hb,astra iç maşpiyel 40 ytl,kol dayama 25 ytl,motor koruma sonax 1 yıl garanti,boya koruma sonax 1 yıl garanti,karter muhafaza 60 ytl,plakalık iptali,cruise kontrol

düşünürse trink para burdayım

araç modifiye meraklısına satılmıştı bundan 2 ay önce 28 bin ytl'ye alıcı
allahtan tanıdık 25 bin çek verdi 3 binde nakit
çekin vadesi geldi gittim almaya çek yetersiz bakiye olduğu için banka ödemedi.
aslında bu konuya kendi yerine yazcaktım ama konu kapatıldığından yazamadım nasip burayaymış

aracı almak isteyen olursa en son 23 bine bırakıyorum elden nakit devir masrafları alıcıya ait

bana 41 tl lik yazın vectra comfortu deri döşeme hediyeli odakda peşin tiko para olursa 36 bine verebiliceklerini söylemişlerdi hatta 1 milyar ek para verirsem koltukları ısıtmalıda yaparız demişlerdi yani 37 milyara ötv falan hikaye bayi istese kralını yapıyor ama anlayana

Geri