erkan hayırlı olsun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu gün aldım daha doğrusu zar zor bi tane buldum ve ayırtıp kaporasını verdimsağolasın.
alllah razı olsun özhanım.daha iyileri sizlerin olsun.
opellerin corsa ve astra serilerinde % 14 indirim
insignia modellerinin tamamında % 6 indirim yapılıyor
astra 1.3 cdti enjoy elegance 33 bin'den satılıyor şu anda ( gedizler,gerçek ) aynı fiyat
bende gittim almak için benim 2007 astrayı 1.3 dizeli essentia 21 bin zor aldılar,sizce nasıl fiyat alınırmı ?değermi 2009 model araç almaya yoksa 2007 modelim kalsınmı ?
ciddi yorumlarınızı bekliyorum karar veremedim ?
astra 1.3 cdti enjoy elegance 33 bin'den satılıyor şu anda ( gedizler,gerçek ) aynı fiyat
bende gittim almak için benim 2007 astrayı 1.3 dizeli essentia 21 bin zor aldılar,sizce nasıl fiyat alınırmı ?değermi 2009 model araç almaya yoksa 2007 modelim kalsınmı ?
sağolasın volkanımerkan hayırlı olsun![]()
vectrayı satmıştım daha önceee vectrayı naaptın ?
güle güle kullan kardesim Allah kaza bela vermesin..valla ben 1.6 102bg pasaat kullandım araba ağır ama gayet güzel gidiyor benim aldığım golf de 1.6 102 bg ben fazla hız yapmıyor bana yateceğine inanıyorum hayırlısı olsun
alllah razı olsun abigüle güle kullan kardesim Allah kaza bela vermesin..