Sıfır Otoda ÖTV indirimi Hk

normalde ne kadarmış ki?

Dün akşam haberlerde izledim, 40000tl civarında honda (modelini hatırlamıyorum) ötv indirimi sonrası 2500 - 3000 tl kadar fifatı düşecemiş. Öyle 40000 liralık arabayı 30000 e felan alamicaz. Artı bu indirimle bu 3 aylık sürede 2. eli öldürecekler, umarım 3 ay sonrasına 2. el kendini toparlayabilir. Bizi yönetenler kaş yapalım derken göz çıkartmazlar inşallah....

bu indirim göz boyama ..3 ay sonunda bazı firmalar devletin verdiği ötv kadar indirim yapmaya devam edecekler..burayada yazıyorum

öğlen bi arkadaşa araç bakmaya doğuş otodaydık içerisi ana baba günüydü millet bu anı bekliyormuş 10 dakkikanın içinde 2 passat 2 polo 1 tanede golf satıldı..Ancak vw de zam yapmış arkadaş polo ya baktı zamdan dolayı değişen bişey yok ..Tamam baz model polo 22 küsür ama almak istediğinde ellerinde olmadığını söylüyor..Yok absli metalik renkli var diyor ama o zamanda alet 25-26 ya geliyor ne anladım bu işten..Renault daha hesaplı gibi arkadaşlar ..Tel görüşmelerimiz o yönde ..22 ye benzinli 25 e dizel clio yarın gideceğiz bakalım ..
bugun yanımda bir amcam 21.500 e el sıkışıyordu benzınlı clıo için. istanbul altunizade renault

arkadaşlar sabah 10 da hemen hemen tüm vosvagen bayilerini aradım hç birinde yeni golf kalmamış bir tanesinde siyah renk kalmış onuda ben ayırttım hatta kaporayı bile banka yoluyla yatırdım.bayilerin telefonuna bile ulaşmakta güçlük çektim hepsi meşgul aşırı bir yoğunluk var ,eğer araç alıcaksınız bu gün ayırtın sonra araç kalmayınca sipariş verseniz bile geç gelir diyip eski fiyattan(ötv inrimi olmadan) veririz diyorlar bilginize

abi kaça aldın ve model motor seceneklerı nelerr

demek ki kriz falan hikaye millette para var

iyi nane yediler.. ya bikere mantıklı olanı yapcak olsalar araçlara vergisiz fiyat üstünden önce ÖTV arkasından ÖTV + araç fiyatı üzerinden KDV yapmazlar always bessame mucho :D

iyi maşallah piyasalar canlanıyor ha???

Geri