Merhaba arkadaşlar. babam kendisine bi araç almayı düşünüyor. bundan 5 ay önce ben de astra j aldım. eski araçlarımızda hep opeldi (corsa, astra h). yani opeli seviyoruz ailecek bugün ataköy opele uğradık. showromda 2012 model 2.0 cdti biturbo cosmo otomatik (üzerinde orjinal opc bodykiti + navigasyon var) insignia var onu almayı düşünüyorz. (2-3 gün içerisinde) fiyat olarak 111.000 tl rakam verdiler. biturbo kullanan varsa ya da bilen arkadaşlarımızdan bi kaç bilgi almak istiyorum. artısı eksisi varmıdır bunu merak ediyorum. ayrıca bu fiyata başka araç önerilerinize de açığım(2. el de olabilir. bmw320d vs) birde kafama takılan bi soru var vw cc 1.4 160hp lik modelde dikkatimizi çekmedi değil. özellikle yakıt konusunda aralarında çok farklar olur mu ve 2-3 yıl sonra aracı değiştirmek istediğimizde 2. elde hangisi daha sağlıklı olur. arkadaşlar kusura bakmayın çok kararsız kaldık bu yüzden çok soru sordum. yardımlarınıza ve bilgilerinize teşekkürlerimi sunarım. herkese keyifli forumlar.