Sıfır Araçta Sürekli Islık Sesi

tunahantuna

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2010 Astra Classic III 1.3 CDTİ Easytronic marka ve şu an 650 km'de olan araç ilk aldığım günden beri; sürücü kapı veya camından bazen 50-60 km hızda, sürekli olarak da 80-90 km üzeri hızlarda hiç durmayan bir ıslık sesi alıyor. Servise götürdüm. Ayna ve fitilleri değiştirdiler sorun çözülmedi. Şimdi de kapı değişimi veya kapı direklerinden olabilir gibi sözler etmeye başladılar. Bende kapı değişimine veya kapı direklerine müdaheleye müsade etmeyeceğimi bunların büyük kusur olduğunu yeni araç veya para iadesi istedim. GM Opel genel merkeze yönlendirildim. Onlarda beni hala arayacaklar, belki ararlar! Sıfır araçta böyle sorun yaşayan çözüm bulan veya bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

ıslık sesi turbodan gelir diye biliyorum

bizim araçtada vardı aynı sorun...:)
biz önce motor kelebeğinden filan geliyor sandık temizlettik yok orda sorun yok ..:)
sonra hala ses gelıyor ... çözemedik..:)
bi gün şans eseri ayna kapağımız kırıldı ..:) sonra ayna kapağını takınca ıslı ksesi kesildi ..:)
yani diyeceğim ayna kapakları tam oturmayınca bazen araç hareket halindeyken arasına hava giripi ıslık gibi ses çıkartıyor..:) sizinki ayna kapağı olmasa bile cam fitili veya kapı fitillerinden filan ses geliyordur ..:) eyer dediğiniz gibi kapıdan dolayı ses geliyor ise kapıdan içeri bir yere hava giriyor demektir ki bu ahva ses yapıyor..:( 0 bir araçta üzücü bir durum... (:(

Öncelikle geçmiş olsun gerçekten sinir bozucu bi durum.Kapıda bi ayarsızlık olabilir yada yağları azalmışta olabilir servise götürüp kapı ayarlarına ve yağlarına baktırmanızı tavsiye ederim.

Geri