Sıfır aracın motorunda paslı parça

adsahin01

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Iyi günler. Bugun 2012 model 1.3 cdti aracımı teslim aldım. eve geldikten sonra motor kısmını acıp baktıgımda, motorun ön kısmındaki bir parçanın paslı olduğunu gördüm. Bu normalmi acaba? Sıfır alan arkadaslardan bu şekilde bir sorunla karşılaşan oldumu?

Ekli dosyalar

• pas-3.webp
    pas-3.webp
    37.4 KB · Görüntüleme: 117
  • pas-4.webp
    pas-4.webp
    61.5 KB · Görüntüleme: 112
bu nasıl iş yahu servise başvurdun mu bişey dediler mi bence hiç normal değil

yok artık daha neler... :(

bence hemen iade edin ve yeni araç talep edin.

kabul ederlerse aracın motor ve şase numarasını bir yere kaydedinki size aracı kontrol edersiniz parçayı mı değiştirmişler aracı mı değiştirmişler diye

araç sıfır diyorsunuz. teslim aldığınızda kaç km'deydi araç? 7km'yi geçmişse araç sıfır statüsünden çıkıyor benim bildiğim kadarıyla.

aksama dogru gordum pas olayını. yarın gidip gosterecegim. aracı aldıgımda 7.6km de idi.

uhhh o parca benım aracda da paslıydı fakat 2006 modeldı arabam :) bunda bır anormallık var

Döküm olan parçada bu normal,azıcık nem görse o hale gelir

karbon alaşımlı parça ve nem birleşimi.
zararı olmaz ama görüntü hoş değil.

egsoz manıfoldumu o resımdekı paslı yer ?

Döküm olan parçada bu normal,azıcık nem görse o hale gelir
Selim abi,döküm parça kolay paslanır mı bilmiyorum ama arabanın pas tutacak kadar nemli yerde olmasından tutun da,parçanın paslı olmasına kadar herşey abes bence.
Alan arkadaş alırken gözle şöyle bi kontrol etmedi mi acaba..ben ederdim şahsen.

Selim abi,döküm parça kolay paslanır mı bilmiyorum ama arabanın pas tutacak kadar nemli yerde olmasından tutun da,parçanın paslı olmasına kadar herşey abes bence.
Alan arkadaş alırken gözle şöyle bi kontrol etmedi mi acaba..ben ederdim şahsen.
Arabaların nerelerde ne şartlarda beklediğini görsen inan bana almazsın.
Hele istanbulda avcılar tarafında erdemir opelin bir sıfır araç parkı var, resmen çizme giyip girmen gerek içeriye, yerler 10 cm çamur ve araçların her yeri toz çamur içinde.

Geri