Sıfır Araç Hakkında Soru ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tdi 1.6 mı gelicek 2.0 mı?

Bence astra j gtc'yi de beklemek iyi olur. Scirocco çok güzel bir araba ama bulunduğum çevrede adımını atsan ya beyaz scirocco ya da c180K 320 ikilisine rastlıyorsun. Yeni bir yüz olarak gtc hoş olabilir. İç tasarım J ile aynı dış tasarımda gayet hoş olmuş. Fiyatlarında scirocco dan yüksek olacağını sanmıyorum

zaten c180 mercedesin tofaşı oldu her yerde var eski doğan şahin gibi her sokak arasında üçer beşer çıkıyor.. ne satmış kardeşim araba.. :)

harbi he istanbulda kozyatağında çalışırken günde 30 40 tane c 180 görüyordum en az :) en çok kadınlarda vardı birde :) scirocco ise cadde çocuklarında bolca var :D

harbi he istanbulda kozyatağında çalışırken günde 30 40 tane c 180 görüyordum en az :) en çok kadınlarda vardı birde :) scirocco ise cadde çocuklarında bolca var :D

Kozyatağında oturuyorum üniversitem acıbademde genelde fenerbahçe caddebostan taraflarındayım halimi düşün c180K görünce taksi!! diye durdurasım geliyor :D

bende ruh sinir hastanesinin orda çalışmıştım yazın bayar caddesinde aman allahım ne kadar c 180 varsa orda sanki hele kadınlara inanasım gelmiyordu :D birde sahilde akşam yol kenarındaki par alanlarındada çok görüyordum :)

c180 sanırım ilk geldiğinde tanıtım amaçlı mercedes satsın diye epey bir ucuza bırakdı tahminim 25 bin euro gibi rakamlara niye tahminim diyorum çünkü arkadaşım bir ara yeni geldiği vakitler bakınırken mercedesin kampanyası vardı primline ları 27 bin euroya bırakıyorlardı .. birde bunu şirket adına falan aldığınızı düşünün gelicek araba 20 bin euroya belki dahada ucuza.. o fiyatlarda dolu bir astra focus civic paraları hiç fazla değil.. sanırım o sıra epey bir sattı..

dışarda sokaklarda gezenlerde çoğu primeline yani bomboş versiyonları adamlar sonradan sanayide bin tlye bir amg style façası atıyorlar amg style diye dolanıyorlar ortalıkda..

kasa makyaj yedi misal ama makyajlı kasasını fazla göremiyorum hep makyajsız kasalar dolu kaynıyor demek ki makyajlı kasada indirime kampanyaya gitmedi mercedes yada gitsede uygun fiyatlara çekmedi ilk geldiği günkü gibi..

Son düzenleme:
Yeni Astra GTC 1.4 140 HP MT6 Start&Stop Sport 62.665
Yeni Astra GTC 1.4 140 HP AT6 Sport 65.215
Yeni Astra GTC 1.6 180 HP MT6 Sport 65.391

Flexride 2.700
Sürüşe Duyarlı Ön Farlar (AFL+) 2.700
NAVI 600 Sistemi 2.500
Ergonomik Spor Deri Koltuklar 3.250
19" Alaşımlı Jantlar 716
20" Alaşımlı Jantlar 1.236

adım başı rocco olan bir zamanda GTC'de iyi bir tercih olur bence, tasarım olarak da güzel

Geri