Sıfır Araç Hakkında Soru ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ern1402

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Saygı değer forumdaşlar bugün , maslak doğuş center'a uğradım... Hayırlısıyla aklımda sıfır bir scirocco almak var ... Yanlız çözümleyemediğim bir nokta oluştu !

Doğuş un volkswagen resmi sitesinde ;

Scirocco 1.4 TSI 160 PS Man Sportline 29.200,00 EUR + 798,50 TL**

( http://binekarac.vw.com.tr/fiyat-scirocco.aspx )

Bu fiyattan verilmiştir... Ve ayrıca euro bazında kur'unu ;

KUR | 1 EURO = 2,29 TL ' den sabitlemiştir ...

Buradan yola çıkarak hesapladığımızda : 56,723.30 TL gibi bir rakam çıkıyor !

Fakat bugün sorduğumda 66bin küsür tl ' lik bir rakam söylediler bana , başka işlerimde olmasıyla birlikte birazda aceleme geldi nasıl oluyor felan diyede de uzun uzun soramadım ...

Sizin bu konu hakkında fikirleriniz nelerdir yada hesabı nasıl yapılıyor ? Teşekkürler...

yiğenim 3-4 ay önce sıfır aldı ağustos sonu aldı işde indirimli fiyattan almış birde 70 bin tl ye..

bu araçların sanırım 1.4 motorda iki üç farklı versiyonu var ve birde 2.0 versiyonu var..

yiğenim 3-4 ay önce sıfır aldı ağustos sonu aldı işde indirimli fiyattan almış birde 70 bin tl ye..

bu araçların sanırım 1.4 motorda iki üç farklı versiyonu var ve birde 2.0 versiyonu var..

benım istediğim model 160 beygırlık manuel vıteslisi... yiğeninizin vitesi dsg ise yada cam tavan ise fiyatlar ona göre artıyor .. Benım ıstedıgım 122 bg lıgın bır ustu donanım olarak cam tavan vs yok

Eren hesabın yanlış.

29.000 EURO x 2.29 = 66.000 tl yapıyor

aracına binmedim uzakdan bir gördüm cam tavanı yokdu. ama aracı 1.4 onu biliyorum sormuşdum çünkü.. epeyde bir ekşimişdim kafasına 70 bin tl yi gittin 1.4 aracamı verdin diye 3.16ci , 3.20ci 3.20cd lere bakıyordu ikinci elde gitti sıfır 1.4 scricco aldı hala kızıyorum..

aracına binmedim uzakdan bir gördüm cam tavanı yokdu. ama aracı 1.4 onu biliyorum sormuşdum çünkü.. epeyde bir ekşimişdim kafasına 70 bin tl yi gittin 1.4 aracamı verdin diye 3.16ci , 3.20ci 3.20cd lere bakıyordu ikinci elde gitti sıfır 1.4 scricco aldı hala kızıyorum..

kısmet işi olmuş :)

alışmış bünyeler doğuş otoya sövmeye :D adamlar geliş fiyatından tutun vergilerine kadar her bir şeyi yazıyorlar yinede millet inanmıyor :D 58bin liraya aldığımız aracın 13bin lira civarı ötv idi anasını satayım... araçlar pahalı değil ki normal...

doğuş otoda tandık var yardımcı oluruz kardeşim anla yanii abisiiniii

tdi gelcek eren..

Geri