"sıfır araç alırken" ve "kasko yenileme"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ehas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ehas

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2009 agustos ayında aracımı teslim aldım. ancak teslim alırken koltularda poşet yoktu. geçici plakalı bir kaç farklı markada poşetleri gorunce dikkatimi çekti. acaba test surusu için kullanılan araç mı sattılar bana diye dusunuyorum. belkide kuruntu ama takıldı işte kafama. sıfır araç alan arkadaşlardan ozellikle cevap bekliyorum.

birde geçen sene kasko 930 TL civarındaydı. bu sene hasarsızlık indirimim ile birlikte en düşük ne kadara alabilirim.

teşekkurler.

%30 indirimli alırsın diye biliyorum. ergo sigortamı ego mu ne var. en düşük o veriyordu bi sor istersen.

euroka dan ben % 35 hasarsızlık ııle aldım ve de sagladgı ımaknlar cok ııı

Kaç km de aldımız aracı 15-20 km normal test sürüşü ve tırdan indir bindir vs. Benim aracım teşhir ürünü showroom daki araçtı koltuklarda poşet yoktu ;) :D

aynen benim araçta da poşet yoktu.

Benim arabam siparişle geldi, ben evrak işlerini hallederken aşağıda poşetlerini söktüler, mumlarını akıttılar. Daha önce aldığım araçta da poşet yoktu. Poşetle araba teslim etmek Tofaş döneminde kalan bir kavram sanırım, son yıllarda hiç rastlamadım. Bazı markalar kelebek camında fln barkodlu bir etiket bırakıyor ama bildiğim kadarıyla Opel yapmıyor böyle bir şey.

Kasko olayına gelince geçen yıl 750 TL'ye yaptırdığım kaskoyu, bu sene %0 hasarsızlık indirimi ile 800 TL'ye yaptırdım. Ergo sigorta Opel'lere daha iyi fiyat veriyor. Biraz da pazarlık etmek lazım, acentelerin indirim hakları çok oluyor. Gerçek veya Gedizler gibi Opel'ci bir yerden yaptırırsan bu indirim daha da artar.

Son düzenleme:
ergo sigorta hakkında kiminle konuştuysam çok kötü bir şirket diyor. belki de sadece bir efsanedir ancak bilginiz olsun. bir kere de aracımın sol arka kapısına biri sürtmüştü. trafik sigortası ergo idi. opel yetkili serviste ergo ismini duyunca yüzleri düştü tavsiye etmem..

Geri