Sıfır araba düşünüyorum, sizce hangisi?

Hyundai tavsiye etmem işciliğini ve arabanın yere basmamasını beğenmedim güvende hissedemedim kendimi 35 e daha değişik seçeneklerede yönelebilrisiniz.

linea da mart ayına özel kampanya var 1.3 multijet en boş versiyonu 33.000tl.Ayrıca 24 ay 20.000tl kredi için koç finans %0 faiz' li kredi veriyormuş, bir yakınıma geçen hafta aldık abs,esp vs. alaşım jant metalik renk bir sürü donanımlı olanını 36.000 e aldık. 1.3 cdti opel ile 1.3 multijet aynı motor

linea düşünmem bile hele cruze falan filan orada ilanı verilen araçlardan sadece ibizaya araba derim ve ben sizin yerinizde olsam eğer illa dizel ise temiz 2010 mod. falan bir astra h eğer yok benzinlide olur diyorsanız o paraların çok çok aşağılarına bir sürü opel ford modeli ama fiesta da tavsiye etmem amcamın oğlunda var çok fazla malzemeden çalmışlar saçma sapan huyları var şuan kullandığımız astra g bile ondan iyi benim gözümde ford da artık şirket arabasından öteye geçemez

az kullanılmış 2. el araç daha hesaplı olur,seçeneklerde çoğalır.

bence de sıfır almak yerine 2. el sıfır ayarında 5-10 bin km de araba almak daha mantıklı. sıfır arabanın ilk kez marşına başmak hiç yoksa 4-5 bin tl ye mal oluyor.

eğer dizel, benzin farketmez derseniz 1.6 trendline Golf 2012 model sıfırı 35.000 e maloluyo haberiniz olsun TSI yada FSI olmadığı için rahatlıkla LPG takılabiliyor

bu fiyatlara ikinci elde çok daha kaliteli araç bulunabilir..hem de 2 markaya mahkum olmazsınız..

:bir::bir::bir::bir::bir::bir:

2008-09 model düşük km li 1.6 mondeolar var. Bence bunlar yerine düşünülebilir

astra h sıfırı 33900 e indi vurtüpü bin

Geri