Sıfır aldığım aracımda boya çıktı 12 yıl sonra

erdem/astra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar.
aracım 2000 model astra cd ilk sahibiyim.
aracım da sadece sol tarafı anahtar çiziği tarafından macunlanıp opel yetkili servisinde 2003 senesinde boyanmıştı.
boya ölçer cihazı aracıma tuttuğumda ön kaput ve sağ ön çamurlukta da boya gözüktü hafta sonu.
ama aracımın ilk sahibiyim ve sadece sol tarafın boyalı olduğunu biliyorum cihazda böyle çıkınca çok şaşırdım ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

ölçüm değerleri nedir?
yıllardır pasta cila kalıntı vs nedeniyle ölçüm yaptığınız yerler kalınlaşmış olabilir.

Hoş bir sürpriz değil ama fazlada takılmayın kendinizi arabanızdan soğutmayın. Nihayetinde birçok yaşıtı güneş yanığından çoktan boyandılar bile hatta cam kenarlarında, çamurluk ağızlarında kanser başlayanları bile var artık.

boya olduğunu düşünmenizdeki tek kriter boya ölçüm cihazı ise %100 güvenmeyin. içiniz rahat değilse , sanayide bir boya ustasına gösterin...

tavan harıcınde boyaya takılmayın derım yıllar gecmış artık belkı emanet verdıgınız bırısı boyatmıs olabılır cıhaz da yanıltabıılır senın aracının yasıtlari cogu boyalı artık

vernik olabilir. sag tarafla ton farki olmasin diye...

Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2

çok titiz biriyimdir benden başkası arabayı kullanmaz. sadece sol tarafta boya oldugunu biliyorum kaput ve sağ ön çamurlukta da boya çıkınca çok şaşırdım. yetkili servise götürecem aracımı birde. yetkili serviste de boya çıkarsa ne yapmam gerekiyor.
aracıma her sene pasta cila yapılıyor. bazen pasta cila yı kendim yaptığımda pamuk siyah renk alıyordu sol tarafta boyama olduğu için.
serviste de sağ tarafta boya çıkarsa ne yapacağım nereye başvuracağım. araç 12 yaşında bu yaşlarda hepsinde boya olabilir de ben çok iyi bakarım aracıma güneş solması falan yoktur aracımda pasparıl ilk gün ki gibi parlamaktadır.

çok titiz biriyimdir benden başkası arabayı kullanmaz. sadece sol tarafta boya oldugunu biliyorum kaput ve sağ ön çamurlukta da boya çıkınca çok şaşırdım. yetkili servise götürecem aracımı birde. yetkili serviste de boya çıkarsa ne yapmam gerekiyor.
aracıma her sene pasta cila yapılıyor. bazen pasta cila yı kendim yaptığımda pamuk siyah renk alıyordu sol tarafta boyama olduğu için.
serviste de sağ tarafta boya çıkarsa ne yapacağım nereye başvuracağım. araç 12 yaşında bu yaşlarda hepsinde boya olabilir de ben çok iyi bakarım aracıma güneş solması falan yoktur aracımda pasparıl ilk gün ki gibi parlamaktadır.

hiçbirşey kanıtlayamazsınız. 12 yaşında adamlar itiraz ederler zaten...

Bu saatten sonra ancak ugraştıgınız ve sinir oldugunuzla kalırsınız hiçbir şey ispat edemezsiniz fazla takılmayın bence yapacagınız çok fazla bişey yok.

Geri