sice bu araba benim arabayi cizmis olabilirmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
500 euro ya tampon mu boyuyorlar. siz gercekten soyuluyorsunuz. benzine pahali demekten vazgectim. burasi gayet iyi. aman aman aman... bizden uzak olsun.
kardes daha neler var burda arabasi olana bir bilsen araba kullanmaktan vaz gecersin örnegin,ilk araba aldiginda aylik 90 ps arabaya 90 euro civarinda sigorta ödersin,kasko zaten manyak pahali arabani sokaga cekmek icin senelik 250 euro para verirsin buda bütün viyana icin gecerli deyil mesela sadece atiyorum ankara keciören icin gecerli yenimahalleye gidersen misafirlige ordada ekstradan para ödeyip cama görünecek sekilde birakacan kontürel gelirse görmesi icin bugün arabayi servise götür senelik servis icin en az 500 euro vs... türkiyede yakit pahali ama gerisi ucuz simdi zaten yakit burdada pahali ben araba aldigimda bes sene önce disel 90 cent idi simdi 1.50 euro

Öncelikle geçmiş olsun. Resim çektiğiniz yerdeki sarı yol çizgileri görüntüyü etkilemiş. Vetto nun ön tampondaki boyasız gri plastik kısmı sürttüğünü farz edersek, Vettonun tampon seviyesi sürtülen yere göre daha yukarıda gibi.
fotograf0103.jpg

Resimde yuvarlak içine aldığım yerde mavilik olması lazım.
Vettonun tampon biraz kaymış, ama adamından da günahını alamayız :D
En iyi cevabı kendisi verir.
bakinca banada seviye ayni gibi görünmüyor ölcmem lazim ama söyle birsey var.bu garaj yerini üc sene bekledim. iki üc ay önce sokakta arka camini kirdilar 350 euro gitti garaj yeri cikti ilk haftasinda bu cizik oldu arabayi cektim park yerine bir hafta kimildamadi is gitmek icin hafta sonu arabanin yanina gittigimde saat sabah bes gibi hava karanlikti daha o haldeyken fark ettim bu arabanin cizme olasiligi cok yüksek ama yrin metre alcam ölcecem cünki adam intiraz ederse is mahkemelik olacak

bakinca banada seviye ayni gibi görünmüyor ölcmem lazim ama söyle birsey var.bu garaj yerini üc sene bekledim. iki üc ay önce sokakta arka camini kirdilar 350 euro gitti garaj yeri cikti ilk haftasinda bu cizik oldu arabayi cektim park yerine bir hafta kimildamadi is gitmek icin hafta sonu arabanin yanina gittigimde saat sabah bes gibi hava karanlikti daha o haldeyken fark ettim bu arabanin cizme olasiligi cok yüksek ama yrin metre alcam ölcecem cünki adam intiraz ederse is mahkemelik olacak

Bence hiç mahkemeyle uğraşma, adama sor ben yapmadım derse Allah'a havale et. 50 gr rötüş boyası yaptır, pastayla siyahlıklar gider, boyası kalkan yerlere de fırçayla dokun yeterli olur. Zaten plastik tampon, paslanma, çürüme derdi yok, masrafa da gerek yok, sür pastayı gitsin!

Öncelikle geçmiş olsun. Resim çektiğiniz yerdeki sarı yol çizgileri görüntüyü etkilemiş. Vetto nun ön tampondaki boyasız gri plastik kısmı sürttüğünü farz edersek, Vettonun tampon seviyesi sürtülen yere göre daha yukarıda gibi.
fotograf0103.jpg

Resimde yuvarlak içine aldığım yerde mavilik olması lazım.
Vettonun tampon biraz kaymış, ama adamından da günahını alamayız :D
En iyi cevabı kendisi verir.
hocam benimde icime kurt düstü fotodan gercekten yükseklikler farkli gibi duruyor metreyi aldim yanima arabada ordaydi yükseklikleri ölctüm hala vento daki iz duruyor.yaptigim ölcüme sonucu izlerin ayni yükseklikte oldugu ortaya cikti sanirim resimdeki yüksekligin farkli görünmesi benim arabayi yukardan cektim yandakini de alttan cektim bu yüzden olmus

hocam benimde icime kurt düstü fotodan gercekten yükseklikler farkli gibi duruyor metreyi aldim yanima arabada ordaydi yükseklikleri ölctüm hala vento daki iz duruyor.yaptigim ölcüme sonucu izlerin ayni yükseklikte oldugu ortaya cikti sanirim resimdeki yüksekligin farkli görünmesi benim arabayi yukardan cektim yandakini de alttan cektim bu yüzden olmus

Dediğim gibi yol çizgileri sarı olduğu için arabanın üzerinde yansımış, o yüzden olaya sen daha hakimsin. Eğer eminsen adamla konuş, ama önce daha detaylı farklı açılardan bol bol fotoğraf çek.

Kulak çöpü+ rötuş ve ardından pasta cila ile anlaşılmaz bile...

cok rahatsiz oluyorsaniz alin elinize polyester macunu cekin. zimparalayin guzelce hatti genis bir alana yayarak. sonra 2k astar vurun 1 kat. sonra da spreye basilmis oto boyasini sikin 2 kat yapin. sonra 800-1200 grid su zimparasi. sonra da pasta cila.

eski vectrama gözümün önünde kaç kere sürttüler park ederken hep olan onlara oldu vectrada çizik yoktu bu focusa biri sürtünce olan focusa olyor dandik midir nedir

şimdi yapılacak işlem zan yerine aynı park yerinde onun cizik yeri ile sizin ciziklerinizi aynı park yerinde yüksekliğini ölçmek aracın posisyonunu aynı dereceye getirmek olacaktır,artı boya kıyaslaması

Geri