• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Shell yeni dizel yakıt çıkarmış..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozsat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozsat

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Shell depoda 1 litre tasarruf sağladığını iddia eden dizel yakıtı piyasaya sürmüş.Full Save Diesel adı altında piyasaya sürülen yakıt tasarruf sağlıyormuş.Ancak benim anlayamadığım shell pompa fiyatlarına baktığımda VP dieselinde fiyatı orada var.Full save Diesel ondan 3 kr ucuz Bu bana ilginç geldi.yeni çıkan yakıtta düşük kükürtlü bizim euro diesel dediğimiz bir yakıt..

http://www.shell.com.tr/home/content/tur/products_services/on_the_road/fuels/fuelsave_tpkg/diesel/

Bu da VP Diesel http://www.shell.com.tr/home/content/tur/products_services/on_the_road/fuels/v_power_diesel_tpkg/

Hatta reklamını da Opel Astra H ile yapmış, ne mesaj vermek istemişse...:rolleyes:

yedim bende 1 litre tasarufu :D

dikkat ederseniz reklamda 1 litre demiyor sizinde zaten öyle algılamanızı istiyorlar bunlar klasik reklam tüketiciyi kandırma taktikleri.. 1 litreye kadar diyor... kadar ne demek 0.5 gramda ekonomi yaparsın 1 litrede yapabilirsin... ucu yoruma açık..

Kullanıma göre zaten 1 litre bile değil 3-4 litreye kadar tasarruf da israf da mümkün.

Full ekonomik sürersen belki 1 litre tasarruf edersin demek istiyor :)

benzinde mazotta yiyeceğimiz en büyük kazığı yiyoruz zaten 1 litre neymiş.. bize koymaz

adamlar zaten reklamdada gösteriyor labaratuarda kapalı ortamda o aracı test ediyorlar.. arabada zaten kesin sıfır km dir yani fabrikadan çıkmış direk shell e verilmişdir lastiği asfaltı bile görmemişdir.. öyle bir araba öyle bir yerde zaten olabilicek en iyi kondisyon ve koşullardadır.. 1 litre kar yapabilir belki bir depoda..

gel gelelim bizim araçlarımız hepsi asfaltta gerçek hayatta bunun sürücü faktörü var aracın eskime payı var yolun durumu var rüzgarın durumu var yani o labaratuardaki 1 litre karı normal vatandaşın bence yapması çok güç benim fikrim..

Geri