Seyir halindeyken öndeki aracın neresine bakarsınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan veteriner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu aralar astrası olan herkese bakıyorum.Araç njoy mu cosmo mu elegance mı diye. trafikte astrası olan arkadaşlar civic den birisi aracınızı süzüyorsa o benim. :-))

mesafeme bakarım arkadaş gerisi teferruattır bence.Çünkü dediğime bakmazsanız diğerlerini GÖREMEZSİNİİİİİİİZ.

direk plakaya ve içindekilere bakarım.:)

Gidişine bakarım.Eğer sakat gidiyorsa ya yavaşlarım yada sollar geçerim.

dikiz aynasından soforun gozlerini keserim, arabama bakıp nazar değdirip değdirmiyomu diye..

dikiz aynasından soforun gozlerini keserim, arabama bakıp nazar değdirip değdirmiyomu diye..
Katılıyorum :kop:

eger gorebılıyorsam daha ondekı araclara bakmaya calısırım... onlar fren yaparsa bende fren yaparım onumdekılere nedense pek guvenmem...

hiç bir zaman öndeki araca bakmamışımdır işimin gereği sürekli ileri istikametime bakarım önünüzde araç olduğunu bilirsiniz ama bakarsınız görmek istemessiniz onu gibi bişey ..!

hep bana bakarlar ben daha hiç bakmadım :P ehuehueheuehuehu :D:D:D:D

önümdeki araca değil de komple önümdeki trafiğe bakarım, eğer önümdeki araç görüşü engelleyecek yapıda ise hemen sollamakta fayda var
Katılıyorum. Öndeki arabanın camından izlerim trafiği. O yüzden de önüme kasalı kamyonet vs. geçtiğinde dayanamıyorum, kaza yapacakmışım hissi uyanıyor hemen geçiyorum.

Geri