Seyir halinde araç stop ediyor...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rimednac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rimednac

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 70 - 80 km hızla seyrederken arabanin önce "tc" lambasi yandi tc dugmesine bastim sönmedi. sonra diger tüm lambalar yanıp araba stop etti. şehirlerarası yoldaydım ve direksiyonda donmedigi icin buyuk tehlike atlattim. hemen emniyet şeridine girdim. araba normal çalıştı. bu neden olabilir? (vectra b 96 gls)

tc ile alakalıdır sanırım...

çok tehlikeli allah korusun

bütün opellerde oluyo bendede oldu. ama bende tc yanmıyodu. hepsi birden yanıp stop ediyodu bakımlardan sonra düzeldi.

Arabanız kendiliğinden giderken stop ettiğiyse arabanız otomatik olmalı. Bir çok sorun olabilir. Gaz yememe vs. bi anlık olmuş olabilir.her zaman oluyor mu?

Arabanız kendiliğinden giderken stop ettiğiyse arabanız otomatik olmalı. Bir çok sorun olabilir. Gaz yememe vs. bi anlık olmuş olabilir.her zaman oluyor mu?

hayır sürekli olmuyor. aracim otomatik de degil. bi kac kere de 4. vitesten 3 e alip sonra da 3. viteste 30 km ye dusunce stop etmisti.

hayır sürekli olmuyor. aracim otomatik de degil. bi kac kere de 4. vitesten 3 e alip sonra da 3. viteste 30 km ye dusunce stop etmisti.

3. viteste 30 km le gidersen araban gaz yemez ve dogal olarak stop eder her arabada olan bırsey bu teknık bı sorun olmasa gerek

egr valfinden olabileceğini düşünüyorum

3. viteste 30 km le gidersen araban gaz yemez ve dogal olarak stop eder her arabada olan bırsey bu teknık bı sorun olmasa gerek
Vectra 3. vites te 30 km ile gider stop etmez bence arkadaşın aracında teknik bir problem var cihaza bağlatırsa problemide belli olur

klima açıkken düşük hızlar da yada yüksek hızda boşa attığım zaman bende de yapıyor bazen ama klima kapalıyken hiç bir problem yok

Geri