Sevgilisine inek hediye etti!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokorecci576
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İneği her sağmaya oturduğumda aklıma kocam Zeynel gelecek, ve eşimin beni ne kadar sevdiğini düşüneceğim.'

ya kadın bu sözü sölemişyaa cok koptum adama resmen inek demiş yaa:):)

way be inek hee ama inekde az para deel 2.100 ytl ama daha klas bi hediye olabilirdi mesela 2.100 ytl lik bi yüzük yada 2.100 ytl lik bir ayakkabı 2.100 ytl lik elbise falnda olabilirdi

way be inek hee ama inekde az para deel 2.100 ytl ama daha klas bi hediye olabilirdi mesela 2.100 ytl lik bi yüzük yada 2.100 ytl lik bir ayakkabı 2.100 ytl lik elbise falnda olabilirdi

öle deme kardeş günde 20kilo süt veriyomuşş azmı günde 10kilosunu sülalece içseler 10 kilosunuda 10ytl den satsa ayda 300ytl getirir:kop::kop:

Ticarette geçerli olan felsefe mal satarken değil alırken kaznılır. Zanaat sahibi esnaf adam düşünceci .Hem hanımının gönlünü almış vede bütçeye katkıyı düşünmüş.:p :kop:

İnek günde 20 kilogram süt veriyormuş, süt içerek sağlıklı bir yaşam süreceğiz. İneği her sağmaya oturduğumda aklıma kocam Zeynel gelecek, ve eşimin beni ne kadar sevdiğini düşüneceğim.'

yalan makinasını bağlıyacaksın makina bozulur herhalde :D sen tek taş alma inek al

direk tekmeyi yersin yaf

tekme değilde inek elinde kalır bea.

Şahan izleyip mantıklı gelen bunları hayatına uygulayan birisi varmış demekki :)

vay inek vay:D:D:Dsevgilime inek hediye etsem o ineğin yaşadığı yerde yaşatır beni valla...ahırda..

Geri