Sevgiliniz Mi Arabaniz Mi???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kızlar arabaya gelir diyorsunuzda benim çevremdeki kızlar hepsinin arabası var..altında ferrari falan olmadığı durumda kimse bakmıyor araca falan sanki bu eskiden di kızların araca olan talepleri bu durumda önemli olan kafana uygun olanı bulmak.

arabam yok; ama kızına göre değişir diyim. :D

hazır 14 şubat da gelirken ne güzel bi konuya değinmissiniz,teşekkürler:D
harbiden helal olsun ama

Tabi ki eşim.Ancak eşim bana arabam konusunda baskı yapmaya kalkarsa o zaman durumlar değişir...Bu yüzden ikisine de eşit zaman harcamaya çalışıyorum :)

coRSac' Alıntı:
Kızlar arabaya gelir diyorsunuzda benim çevremdeki kızlar hepsinin arabası var..altında ferrari falan olmadığı durumda kimse bakmıyor araca falan sanki bu eskiden di kızların araca olan talepleri bu durumda önemli olan kafana uygun olanı bulmak.

sırf arabası war die çoğu kız gelmez ama görüntüsü hoş bir arabanın olması gerçekten çekici bir durum oluo kızlar için(tabe bazı kişiler war ki sadece arabaya we cebe bakan onları saymıorum aynen bizde olduğu gibi)ama dediğin doğru artık marka önem kazandı.sadece corsaısı olduğu için(yeni araba)kabul edilmeyenler wardı bizim ünide....

tabikide eşim çünkü o benim için çok değerli hemde herşeyden çok değerli

tabii kide sewgilim ama sevdiğim aşık oldugum insan için arabadanda vazgecerim, nasıl olsa dolmuşla otobüsle istedigim yere giderim yanımda sewgilim olduktan sonra, yagmurun altında arabama sarılıpta yürüyemem sıcak bir nefes eşliğinde ıslana ıslana o tadı alamam arabamla.:D

lnd' Alıntı:
tabii kide sewgilim ama sevdiğim aşık oldugum insan için arabadanda vazgecerim, nasıl olsa dolmuşla otobüsle istedigim yere giderim yanımda sewgilim olduktan sonra, yagmurun altında arabama sarılıpta yürüyemem sıcak bir nefes eşliğinde ıslana ıslana o tadı alamam arabamla.:D

:alkis: :good: .insan gerçekten sewmiş olmak için değil de içinden geldiği gibi sewerse wazgeçemeyeceği çok az şey wardır.karşılık beklemez ama karşılığını aldı mı da dünyayı deler...

dewilking08' Alıntı:
:alkis: :good: .insan gerçekten sewmiş olmak için değil de içinden geldiği gibi sewerse wazgeçemeyeceği çok az şey wardır.karşılık beklemez ama karşılığını aldı mı da dünyayı deler...

yaniii yeterki gerçekten sevsin harbiden sevsin ailesini bile karsısına almayı göz önüne alır (ama sakın almayın ailenizi karsısına sonu kötü oluyormuş:cry:)

Geri