setapxxx ustama ÇOOK TEŞEKKÜRLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan obaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
.

soner tansu ustalar

bizim araç ta 1,7 dti dizel bunda enjektör kurum v.s. temizlemek için ne yapalım? ben bi kere wurth aldım ve depo içine attım o depo hep 3000 devir üstü kullandım bişey olmadı araç bu sefer çok yakmaya başladı ne yapmayı tavsiye edersin ustacım?

soner tansu ustalar

bizim araç ta 1,7 dti dizel bunda enjektör kurum v.s. temizlemek için ne yapalım? ben bi kere wurth aldım ve depo içine attım o depo hep 3000 devir üstü kullandım bişey olmadı araç bu sefer çok yakmaya başladı ne yapmayı tavsiye edersin ustacım?
carbon clean temizleme ilacı ile orjinal cihaz la temzilenecek depo içine katkı koymakla temzilenmez hele dizel de çok zor

soner tansu ustalar

yada enjektörler sökülüp öyle tamizlenecek..oda maliyetli bi iş

.

yada enjektörler sökülüp öyle tamizlenecek..oda maliyetli bi iş
usta manifold sökülem işi sanırım dediğin manifold ve enjektör temizlik ayarları rayiç bedeli nedir aşağı yukarı çünkü tamamı işçilik sanırım bu işin maliyeti... birde çevremde enjektörleri elletme kimseye diye söylediler ondan çekiniyorum.

en güzeli üzerinde temizlemek

slm dizel depoya katılan temizleme maddelerinin hiç mi faydarı yok
ayrıca satan şahıslar faydasını görürsünüz diyorlar iki arada bir derede kaldık valla işe yaramıyorsa bunlar servet düşmanı adamların gözü cebimizde nasıl soyarız düşüncesine sahiplar tşk.

Geri