setapxxx ustama ÇOOK TEŞEKKÜRLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan obaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

obaris

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar setapxxx ustamla aramada geçen özel konuşmayı sizlere aktarıyorum ustama buradanda teşekkür ederim.

ustam dediklerini yaptım arabadaki titreme yaklaşaık %75 azaldı acaba bu denemeyi daha devem ettireyimmi herşey için tekrar tekrar teşekkür ederim

Ustam özel yazdım kusura bakmayın
benim corsa D 1,2 arabada fazla durkalklı yollardaan giderken titreme oluyor ozaman fazla gaza basarak kalkmak zorunda kalıyorum neden acaba ısınan debriyaj titrer diye bişi varmı servise gitiğimde bahsetmiştim tabii bakım sonrası arabada soğuk olduğu için titreme yoktu ve bişi yok dedi

normal seyirde veya az durkalklı durumlarda olmuyor bilgilendirirseniz sevinirim

ARKADAŞIM ARACINI DÜŞÜK DEVİRDE YÜKSEK VİTESLE KULLANIYOSAN YADA KALDIRMAYA ÇALIŞIYOSAN ARAÇ SİLKELEM YAPAR.ARACIN DEBRİYAJINDA SORUN OLCANI SANMIYORUM YENİ ARAÇ..ARIZA LAMBASI YANMIYOSA SORUN YOKTUR
SİZ GENEDE BİŞEY OLURSA BANA ULAŞIN

ŞİMDİ YAPMAN GEREKEN SÖYLÜCEM
ŞİMDİ ARACINA 97 OKDAN P OFİSİNDEN DEN VPOVER YAKIT AL..YOLA ÇIK VE 3 BİN DEVİRİN ALTINA DÜŞME YÜKSEK DEVİR KULLAN YAKLAŞIK 15 20 KM KULLAN EN AZ 3 BİN 4.500 -5 NE ÇIKABİLİRİSN SORUN OLMAZ AMAÇ İÇERDEKİ KURUMLARI ATMAK...ŞANSINA...AYRICA VİTES ARALARIN FABRİKA VERİSİ ZATEN BU 3 BİN DEVRİDİR VİTES DEĞİŞTİRME ORANI ALTINDA DEĞİŞTİRME 4 BİNE KADAR YOLU VAR BUNDAN SONRADA ARADA BİR YA HEP 97 KULLAN YADA 2 BENZİN ALIŞTA 3. BENZİNDE 97 AL YAPABİLECEĞİN BAŞKA BİŞEY YOK OLURSA OLUR OLMAZSA KAPAK AÇILACAK SORUNUN YENİ BAŞLADIYSA OLUR GİBİ ŞANS

bence devam ettir sornun tamamen ortadan kalkıcaktır...ayrica bence çok teşekküredrim beni onurlandırdır..size ve sizin gibi opelim net dostlarına yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

İşte paylaşım budur, bi arkadaş istanbulda biri aydında ama sorun çözülüyor. Ustalar sağolsun hızır gibi herzaman yetişiyolar.

Gerçekten de güzel bir yardımlaşma ve paylaşım, burada oldukça sık görüyorum, bu tür yardımlaşmaları.
Bu grubun, bir parçası olduğum için, tekrar gururlandığımı belirtmek
istiyorum...
Teşekkürler Soner usta...

işte budur arkadaşlar opelim net ailesine tşk

soner abim yaşa be,işte budur ağzına sağlık
devamını dileriz

bence devam ettir sornun tamamen ortadan kalkıcaktır...ayrica bence çok teşekküredrim beni onurlandırdır..size ve sizin gibi opelim net dostlarına yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
süpersin kardeşim

Gelde üye olma opelim.net'e değil mi?Böyle güzel bir ortam ve yardımlaşma nerde var?

teşekkürler...

Bizim bütün sorularımıza bıkmadan ve usanmadan cevap verdikleri ve yardımcı oldukları için Tansu usta'ya ve Soner usta'ya sonsuz teşekkürler.

Geri