Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sessizliğinizi bozarak aramıza katıldığınız için son derece mutluyuz, tanıştığımıza memnun olduk da....neden buradasınız, neden bir süredir pusuda sessiz sedasız takiptesiniz? Yoksa yoksa bir astraya gönül mü verdiniz? Yoksa bir astra kanınıza mı girdi? Yoksa sadece göz tiryakisi misiniz? 011zaa Bu üç soruyu bilmek hakkımız. okkkmetod link' Alıntı:Merhaba ben Metin, uzun zamandır forum'u sessiz ve derinden takip ediyordumartık sizinde beni tanıma vaktiniz geldi
Kısaca ben kimim ; 1978 ist. doğumluyum, kütük karabük / Safranbolu Doğma büyüme Mevlanakapılıyım fakat bahçelievler'de ikamet ediyorum, Güngören'de Fıratpen üretici bayisiyim.
Aydn link' Alıntı:Hosgeldiniz. Yahu pimapen isleri ile ugrasiken iyi tesaduf oldu ğ
metod link' Alıntı:Danışmak istediğiniz bir şey olursa, yardımcı olabilirim.Mersin' e kendi ekibimi yollamam biraz zor olur ama orada da sektörden tanıdıklar var, onlara yönlendirebilirim . En azından kazık yemenizi önleyebilirim![]()