Sesli Hiz Uyari Sistemi

astram5537

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Selam Astra H Aracima Servise Gittiğimde Taniş Usta Sesli Uyari Ikazi Koyalim Dedi Bende Okeyledim Yanliz Sinir 130 Km H Bu Ikazi Kullanan Varmi Varsa Bu Limiti Yükseltebilirmiyiz

NASIL YAPtınız onu bizde yapabiliyor muyuz?

Kardeş Ben Tokatta Yaptirdim Tech 2 Ile Hallettiler

Ben yalnız sistemin amacını pek anlamadım, 150 de uyarsa nolcak ki? Bu şuna benziyor, yeni ford focus' ta emniyet kemeri uyarı sesi emniyet kemeri mekanizmasının üstüne 1 sn kadar basılı tutunca susuyor, sistemin hiç bir amacı kalmıyor, bu tür olaylar bana biraz mantıksız geliyor, haksızmıyım??

Kardeş Bazen Göstergelere Bakmadiğin Oluyo Hiz Farkinda Değilsin çünkü Eski Araçlarda Olduğu Gibi Dişardan Ses Olayi Yok Bu Ses Bazen Seni Yavaşlatiyor

Ben yalnız sistemin amacını pek anlamadım, 150 de uyarsa nolcak ki? Bu şuna benziyor, yeni ford focus' ta emniyet kemeri uyarı sesi emniyet kemeri mekanizmasının üstüne 1 sn kadar basılı tutunca susuyor, sistemin hiç bir amacı kalmıyor, bu tür olaylar bana biraz mantıksız geliyor, haksızmıyım??
bencede haklısınız gerenksiz ya standart koy yada oyanama veya iptal söz konusu olmasın.

bizim corsa d lerde kontak anahtarı üzerindeyken silecek ve sinyal kolunuayı anda kendinize çekip beklediğinizde programlama menüsü çıkıyor ve oradan istediğimiz hız sınırına sesli uyarı koyabiliyoruz.astralarda varmı bilemem ama....

Geri