ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 57.aLaY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

57.aLaY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese slm.2000 model 2000 Vectra B gls e sahibim.Sorunum şöför kapısının camından sürekli hışırtı gelmesi.Ne yaptık ve nereye götürdümse sesi kesemedim.Kafayı yedirttirecek bana.Yardım lütfen...

cam kapalımı iken geliyor rüzgarmı alıyor içeriye lütfen sorunu tam yazın

nasıl bir ses tıkırtı mı gıcırtı mı ?

rüzgar sesidir heral

Şöför kapısının camından, cam kapalı olduğu halde hışırtı şeklinde ses giriyor arabaya.ENteresan olan ise camı acıp kapatma ile bazen sesin kesildiği sonrasında ise o hışırt sesinin tekrarlanması.Nereye sordum ise yapabilecek bişi yok dediler...Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Cam kaldırma telindeki boşluktan yapabilir . Eğer telde boşluk varsa.
Kapı döşemesinin altında kapı saçı ile havayı içeriye fazla almaması için şaça yapıştırılan naynolun olmaması veya vazla yıpranmasından içeriye ses rüzgar sesi geçiyordur.
Döşemeyi söküp bak.
Cam fitili yollarına silkonlu yağlayıcı sıkıp dene.;)

camın biraz aşağıda kalıyor olabilir.

camı kapatırken, yukarı cıkarken camınız, raydan cıkma oluyomu bazen , eğik tırmanma gibi,. şayet oluyosa kaynağı dösemenin altındadır, ve muhtemelen cam,fitilinin dışına tasdığı için cam orda küçük bi boşluk olusur gelen ses ordan kaynaklanıyor olabilir.

dikkat etmeniz gereken fitili içine katlıyormu cam kaldırdığınızda.

bende de oluyor bazen o ses. ama cami azcik assa indirip,geri yukari kaldirinca gidiyor. fakat yukari kaldirmayi dügmeyi basili tutup otomatik yapinca genelde oluyor. o yüzden kapaninca az assa,sonra yukari. bir deneyin

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Servisde cam ve camla alakalı herhangi bi teknik sorun olmadığı söylendi :confused: Galiba böle katlanacaz...:( Dediklerinizi de tekrar deneyeyim.Çok saloun :tesk:

Geri