Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar aracıma ses sistemi döşeteceğim fakat üstünde kendi orjnal teypi var teypi söktürdüğüm zaman yol bilgisayarına bi zarar verirmi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
arkadaşlar aracıma ses sistemi döşeteceğim fakat üstünde kendi orjnal teypi var teypi söktürdüğüm zaman yol bilgisayarına bi zarar verirmi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Ben taktım kullanıyorum.Eğer pioneer veya sony marka dönüştürücü kullanmazsanız ve direksiyondan kumandalar var ise bunlar iptal olur.Ayrıca yol bilgisayarının alt kısmında rds bilgileride görünmez...
Ben taktım kullanıyorum.Eğer pioneer veya sony marka dönüştürücü kullanmazsanız ve direksiyondan kumandalar var ise bunlar iptal olur.Ayrıca yol bilgisayarının alt kısmında rds bilgileride görünmez...
yol bılgısayarınıza hıc bır sey olmaz sadece rds ıle radyo frekanslarınızı gostermez ama pıonner yada sony de bu tesısatı yapabılırsenız hem dıreksıyondan kumanda sıstemı hemde rds sorunsuz calısır