ses açma tuşundan bıktım kısmaya çalışıyorum acılıyo açmaya çalışıyom kısılıyo!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selvi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşım sana teşekkür etmeyi bir borç biliyorum dediğin gibi bol bol çevirdim sağa sola ve açtığımda biraz düzelmiş olduğunu gördüm hatta baya bi düzelmiş olduğunu gördüm:) demekki neymiş boş kaldıkca sağa sola çevirip durcakmışız tekrar teşekklür ederim hocam:) forum insanları uyguladım gayet işe yarıyo bende herkese tavsiye ediyorum:)

Rica ederim ne demek, küçüklüğümden beri yaşadığım bir sorun olduğu için :) Walkman'lerimin ses açma tekerlekleride kullanmadıkça aynı sorunu yapardı. Şükür ki yeni aracımda yok o sorun, bol bol kullanayımda tozlanmasın :)

konuyu hortlattım ama, bu soruna çözüm bulan var mı? ben kapalıyken çokça sağa sola çevirdim düzelmedi. tamir yaptıran var mı tamiri kolay bir şey mi?

konuyu hortlattım ama, bu soruna çözüm bulan var mı? ben kapalıyken çokça sağa sola çevirdim düzelmedi. tamir yaptıran var mı tamiri kolay bir şey mi?

Silindirik düğmenin altında ki mekanizma zamana iletkenliğini kaybediyor temizleyip yağlayıp tekrar taktığınızda düzelebilir; ama nekadar uzun ömürlü olacağı tartışılır. Yada çıkmacıdan o parçanın sağlamını bulup takacaksınız. Çok ince iştir klay gelsin.

Hafif bastırıp çevirirseniz sorun olmuyor ama kesin çözüm lazım..

Bende de aynı problem var. Ama güzel bişi başkası teyibi kurcalayamıyo. :D Diyom bozuk sadece dreksyondan ben ayarlıyom :D

vdo cdr 500 teybimde ses açıp kısma sorunum var sesi ayarlayamıyorum tuşu nasıl sökeriz bakım yapsak ?

kapalıyken çokca sağa sola çevirdim olmadı düğmenin plastiğini çıkardım kontak sprey sıktım yine düzelmedi illa teybi mi sökmeliyiz, kesin çözüm bulursam sökeceğim yapan varmı?

Geri