ses açma tuşundan bıktım kısmaya çalışıyorum acılıyo açmaya çalışıyom kısılıyo!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selvi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selvi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
forum insanları bu problem sizinde başınıza geldimi bilmiyorum ama benim cok canımı sıkıyo nasıl bi olaydır anlamadım ses açmaya çalışıyorum ses kapanıyo sesi kısmaya çalışıyom ses artıyo:( bıktım artık başına gelen biri varsa bana nasıl kurtulabileceğimi söyleyebilirmi acaba:(

bendede aynı oluyor sesi acarken bazen acıp bazen kısıyor bazen cok açılıyor

aynı olay bendede var azcık elim değse ya kısılıyor ya da sonuna kadar ses açılıyor bunları biz mi ayarlayamıyoruz yoksa bozuk mu ki?

Car 400 değil mi? Ben bu yüzden direksiyon kontrollerini kullanıyorum

Benim car 400 de aynı problem var

Arkadaşlar bahsettiğiniz olay tamamen oksitlenme veya tozlanma ile ilgili. O bahsettiğiniz ses açma kapama düğmesi sonsuz tur dönebilen ve aslında her döndüğünde bir butona basıyormuşsunuz gibi davranan basit bir mekanizma. Oluşan oksit veya tozlanma bu soruna sebep oluyor. Elinizden geliyorsa söküp oksit giderici bir sprey ile temizleyebilirsiniz. Eğer yapamazsanız herhangi bir elektronikçi çok cuzi bir fiyata sizin için bunu yapabilir...

Arkadaşlar bahsettiğiniz olay tamamen oksitlenme veya tozlanma ile ilgili. O bahsettiğiniz ses açma kapama düğmesi sonsuz tur dönebilen ve aslında her döndüğünde bir butona basıyormuşsunuz gibi davranan basit bir mekanizma. Oluşan oksit veya tozlanma bu soruna sebep oluyor. Elinizden geliyorsa söküp oksit giderici bir sprey ile temizleyebilirsiniz. Eğer yapamazsanız herhangi bir elektronikçi çok cuzi bir fiyata sizin için bunu yapabilir...

evet nedeni bu. ama ben de direksiyonu kullanıyorum.

tuşun üstüne hafifçe bastırarak çevirirsenz olmaz bunlar.... ya da cd çalar taktırın kurtulun :)

Geri