Serviste arıza tespiti ücreti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PUFFDOWG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PUFFDOWG

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracım 2.0 DTİ malum dizelden anlayan usta bulamadık servise gitmeyi düşünüyorum ancak serviste arıza tespiti için ücret alıyolarmı bilgisi olan varmı

Serviste ucretsiz olan bir sey yok.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun süredir servise gitmiyorum ama alınıyor diye duydum. Servislerin verdikleri hizmetler karşılığında ücret alması doğaldır.

giriş çıkış yapabilmeleri için ücret yazmaları lazım. isterlerse sembolik birşey alırlar isterlerse sistemdeki ücreti. biraz onları paşa gönüllerine kalmış. bence servisteki girişte duranlara konuyu anlatın arıza tespit edilince yaptıracağınızı söyleyin.

eskiden servisler teşhis ücreti almıyordu. herkes yetkili servise gidip arızalarını öğrenip dışarıda sanayide yaptırıyordu. bu nedenle servisler ücret almaya başladı. arızayı serviste yaptırırsanız teşhis ücreti almıyorlar.

eskiden servisler teşhis ücreti almıyordu. herkes yetkili servise gidip arızalarını öğrenip dışarıda sanayide yaptırıyordu. bu nedenle servisler ücret almaya başladı. arızayı serviste yaptırırsanız teşhis ücreti almıyorlar.

Benim de aklımdam öle bişi geçmişti araç dizel olunca usta malum bulunmuyor bende arıza öğrenip şunlar yapılacak demek için gidicektim :)

:bir::bir::maden::maden::rakir::rakir::bir::bir:

hepimiz o yoldan geçmişizdir

Tek akıllı biz olmadığımız için tabi ki de alınıyor.

yani :)

Tespit ücreti müşteri ve işin mahiyetine göre alınır yada alınmaz,örnek olarak ön takım kontrölü yaptırmak için gittiniz eğer tespit sonrası işi yaptırmaz iseniz ücret alınabilir fakat yaptırırsanız bu ücretin alınmayacağı söylenir,bunun net cevabı yok,önceleri tech2 ile kontrol özel servislerde 20tl civarıydı.

Geri