Dün servisi aradık 90000 bakımı için,sabah 9 da rendevu verdiler biz doluyuz vs denilmedi.saat tam 9:00 da girdim servise.Bekle allah bekle bekle allah bekle.saat 1 buçukta başladılar benim arabanın bakımına.saat 5 buçukta bitti.madem dolusunuz sabahın 9 una neden rendevu verirsiniz ki?neyse triger 60000 de değişiyomuş 60000 bakımına gittiğimde ses gelince değişiliyo dedi.5 gün önce gittiğimde 60000 de değişmesi lzmdı denildi.bende kopmadan başıma iş almadan değişiyim dedim trigerlerde değişti.neyse eve geldim arabadan incem tavan ışığını yakayım dedim bi baktım tavan ışığı yanmıyo 3 üde,makyaj aynalarıda öyle.60000 bakımına gittiğinde arka amortisörün 1 tanesi ve ön amortisörün 1 tanesi patlak denildi değişmedim.bugün 90000 bakımında ön amortisörlerin sağlam olduğu arka 2 amortisörün patlak olduğu söylendi.amortisörler hiç değişmedi.öndeki amortisörün 1 tanesi arkaya geçmiş heralde canı sıkılmış
bu nasıl iş anlamadım valla.dahada götürmem ztn.özel servise götürürüm adamlar en azından ekmek parası peşinde ve bu kadarda bekletmezler.