servis yardım & check oil uyarısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seyhan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seyhan38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Slm 1 hafta önce astra cd sedan aldım Kullanan arkadaşlarım tavsiyesi üzerine Araçtan çok memnunum yeni atiker marka Lpg taktırdım Alınca yağını değiştirdim eksik falan değil fakat check oil ikazı çıkıyor.Anlamadım biraz araştırdım müşürden olabilir deniliyor ne kadar doğru.Birde KAYSERİDE sanayide Temiz dürüst Ve İŞİNİN EHLİ bir Opel ustası önerebilirmisiniz.Servis malum Çok pahalı bide gereksiz masraf çıkartabiliyorlar.şimdiden teşekkürler

o yazıya kafanı takma ben arabayı alalı bir buçuk yıl oldu hala yazıyor yağını değiştirdiklerinde bir işlem yapmaları gerekiyor tabii herkes bunu bilmediği için yazı orda kalıyor

teşekkür ederim içim biraz rahatladı

bu yazı yazdığında yağ seviyesine bi bakın derim. yağ çubuğun üzerinde hangi çeltikte

o yazıya kafanı takma ben arabayı alalı bir buçuk yıl oldu hala yazıyor yağını değiştirdiklerinde bir işlem yapmaları gerekiyor tabii herkes bunu bilmediği için yazı orda kalıyor
nasıl yani bence bi yanlışınız var 2000 model astra cd aracımı 4 yıldır kullanıyorum. son zamanlarda biraz yağ eksiltmeye başladı. doğal olarak check oil level uyarısı veriyor ve yağ eklediğimde hemen yazı gidiyor ki böyle olmasıda gerekiyor zaten. durum cam sileceği suyunda da aynı. yazı kaybolmuyorsa iki ihtimal var ya müşür bozuk yada yağ eksik. ancak şunu söyliyeyim gerçekten çok hassas. 250 ml eksilse uyarı veriyor galiba...

yağ tam olduğu halde veriyor sık olmasada benim cd çubuk tam çentikler dolu

yağ değişirken hangi işlem yapılmalı hgu840 arkadaşım paylasırsan sevinirim bazen sinir oluyorum yağ tamken neden yazıyor diye.ustam sensör olabilir dedi 100 tl var sensör fiyatı dedi ama

Kılavuz kitaba göre yağ seviyesi normal B çeltiğinde yağ eklemeyi düşündüm fakat fazlasıda zarar

yağ müşürüne baktır o zaman

yağ müşürü 15 lira zaten

Geri