Arkadaşlar herkese merhabalar.
şu inSP ile alakalı konu açmadan önce bir buradaki konuları bir hayli okudum ama aradığımı bulamadım bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.
aracım astra 2009 cdti aracı çalıştırırken insp yazardı ama aracı özel servise götürdüğüm için önemsemezdim panelin üst tarafında karma rakamlar ve alt tarafta ise haliyle kilometre göstergesi mevcut bir anlık merak ettim ve km sıfırlama düğmesine biraz bastırıp sol tarafa doğru döndürdüm. (merak işte işsizlik başa bela
) ardından karma rakamların olduğu yerde 0.0 yazmaya başladı araç ilerledikçe 0.1 / 0.2 vs. vs. ilerlemeye başladı tahminimce ikinci bir sayaç başlattım her 100 er metrede artıyor gibi geliyor burada yazan bilgiler doğrultusunda reset düğmesine basılı tutup kontağı çeviriyorum ve sayacı sıfırlıyorum amacım şu başlattığım sayacı yok etmekti ama tekrardan 0.0 oluyor acaba normali bumudur emin olamıyorum bu durumla alakalı bir çok video izledim izlediklerimde 0.0 kayboluyor yine karma rakamlar geliyor herhalde niyetimi belli etmişimdir bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.
şimdiden teşekkürler.
şu inSP ile alakalı konu açmadan önce bir buradaki konuları bir hayli okudum ama aradığımı bulamadım bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.
aracım astra 2009 cdti aracı çalıştırırken insp yazardı ama aracı özel servise götürdüğüm için önemsemezdim panelin üst tarafında karma rakamlar ve alt tarafta ise haliyle kilometre göstergesi mevcut bir anlık merak ettim ve km sıfırlama düğmesine biraz bastırıp sol tarafa doğru döndürdüm. (merak işte işsizlik başa bela

şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: