servis mi ? - sanayi mi???

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tarki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tarki

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
16 Mar 2009
Mesajlar
276
Tepkime puanı
0
Puanları
0
slm.

dün akşam kavşak dönüşü sırasında küçük hasarlı kaza yaptım. Karşı tarafın hasarı 500-600 tl gibi , %100 oranında benim zorunlu trafik sigortamdan karşılanıyor. benim hasarım ekteki resimde mevcut. tamponun bütün tırnaklarını yerine oturttum ancak son tırnakta hasar var. yerine oturmuyor. yeni tampon almak istemiyorum. sanayide yaptırabilirmiyim, maliyeti yaklaşık ne kadar olur?
 

Ekli dosyalar

  • 05-10-10_0820.webp
    05-10-10_0820.webp
    42.2 KB · Görüntüleme: 111
Hocam kaskon varsa bunun için kaskonla anlaşmalı servisle görüş, eğer tampon değişecek kasko bozulur derlerse sanayiye götür bi vida ve slikon yapıştırıcıyla tuttursunlar yerine, maliyeti de en fazla işcilik alırlar 30-50 :D sanayide devamlı gittiğin bi yer varsa para bile almaz.
 
GEçmiş olsun...Erdem'in dediğine katılıyorum ben de. Bi de şuna dikkat etmekte fayda var, sürekli gittiğin bi iki ustan olsun, böyle ufak işlerde para bile vermezsin ;)
 
Geçmiş olsun,ben de 5 ay önce 40-50 km hızla giderken köpeğe çarptım,hayvanı 20 mtre suruklerdim,şok durumunda frene basmak aklıma gelmemiş o an :) hayvan kalktı gitti arabanın altında ve de köpek baya buyuktu.Ancak aracımda 1800 tl hasar bıraktı,ön tampon ve radyatör değişti,kaskoyu bozdurdum,sanayide yaptırdım.sorun sadece tamponsa servıse gıtmeye bıle gerek yok,10 dakıkalık bır işçilik sonucu macunlayıp yapıştırıyorlar.
 
sanayi..kasko bazen 150 tl ye kadarki mini onarımlarda kaskoyu bozmuyor ama bu ona girer mi bilmem..
 
sanayi de rutin bakımları yaptırıyorum yagı kayısları felan, ıscılıgıne bakıyorlar sadece ben parcaları alıyorum ucuza , ama kaskodan yapma durumlarında dogal olarak yetkılı servıse bırakıyorum..
 
autoking de hallolur gibi
 
sanayide tampon sökülür , orayı tampon-far tamircileri ısıtma/yapıştırma yöntemiyle tamir ederler. eskisinden daha sağlam olur. sonra tampon tekrar monte edilir. silikon ve vida ile yapılan yöntemler kısa zaman sonra atar yada görünümü hoş olmayabilir.

far ayakları kırılınca da aynı yöntem yapılır...
 
Geri
Üst