servis bakım ücreti...

melonkolik

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar yolda giderken aracın yağ lambası yandı(sarı renk)servisi aradım gel abi bişey olmaz dedi neyse yağ değişimi yapıldı bide bujilere bak dedim değiştirelim dedi hava-polen filitresi benzin filitresi yağ filitresi değişti arabada bunlar değiştikten sonra bayağı bir değişme oldu özellikle bujilerden sonra araba çok rahatladı

1)yağ değişimi Mobil (yağ filtresi)
2)buji 4 tırnak boşh marka
3)havafiltresi
4)pole filtresi
5)benzin filtresi=== toplamda 225 Lira verdim bana biraz fazla gibi geldi ama sizce nasıl fiyat???

>)

Eh iste 60 70 tl fazla vermissin ") problem degil, servis bu olacak o kadar.

biraz fazla...

opelde kampanya vardı bu ara 99 liraya bakım yapıyorlardı,225 lira fazla ama servis tabiki ellerinden gelse aracın her tarafını değiştirirler:D:D

Çok fazla bence maksimum 120 tl tutması lazımdı.

bişey sorucam benim araçta motor sıcakken yağ seviyesi çubuğun orta kısımlarında ama soğukken yağ seviyesi tam bunun sebebini bilen varmı ya ?

illaki biraz pahalı

bişey sorucam benim araçta motor sıcakken yağ seviyesi çubuğun orta kısımlarında ama soğukken yağ seviyesi tam bunun sebebini bilen varmı ya ?

Yağın süzülüp, karterde toplanmasıyla ilgili. Motor sıcakken dediğiniz, yani yeni stop edilmişken, yağın bir kısmı henüz kartere inmemiş olur. Ondandır.

Yağın süzülüp, karterde toplanmasıyla ilgili. Motor sıcakken dediğiniz, yani yeni stop edilmişken, yağın bir kısmı henüz kartere inmemiş olur. Ondandır.

yani şöleki tam 90 91 derecede duruor hararet stop ediyor ve kontrol ediyorum çubuğun ortalarında gösteriyor. motor soğuyor yağ full çıkıyor.Anormallik varmı yoksa boşunamı sıkıyorum canımı?

Son düzenleme:
bence fazla....

Geri