Servis Aksesuar Fiyatları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uguur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uguur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Tekrardan merhaba.

Siparişimiz verdik.Neptün mavi Enjoy active cdti aracımız gelecek.Araca serviste aksesuar ekleteceğiz fiyatlarını öğrenirsek güzel olacak ?

1.Serviste garantili cyclone takan var mıdır ? Fiyatı nedir.Ses sistemi yaptıracağız.Bagaja subwoofer 4 tane güçlü kolon.Hangi marka ses sistemi önerirsiniz ? Kolon ve subwoofera 700-800 tl bütçe ayırabiliriz.

2.Body kit serviste mi yapılmalı ? Dışarıda yapmalı mıyız ? Servis fiyatları ne durumdadır ? Anadolu yakasında servis-sanayi farketmez güvenilir olsun body kit yapabileceğimiz yerler var mıdır ?

3.Aracı alçaltmak için yay olayı düşünüyorum.3 cm düşürse yeter.Yaklaşık fiyatları nedir ?

Servise gidecek vakitim olmuyor.Haliyle öğrenciyiz :) ben uğraşmazsam bu konuyla babam hiç uğraşmaz  011zaa

Ynt: Servis Aksesuar Fiyatları

Merhaba aracınız hayırlı  olsun,

1. Emin olmamakla birlikte servisler necvox takıyor diye biliyorum ancak fiyatları 1500-2000 arasında yani dışarıdan biraz yüksek fakat araç garantisini bozmuyor.
2. Bu işi bence hiç servise bulaştırmayın çok pahalıya patlar, 2500 tl ye yaptıran biliyorum serviste. Ama dışarıda 1200-1500 civarı halledilebilir.
3. Eibach kit 3,5 cm bence uygun olur 500-550 tl civarı tutar oda.

Body kiti dışarıda yaptırırız ama dışarıda farklı fiyatlar var.ekran mecbur serviste takacağız.net bilgisi olan var mı.ses sistemi hangi marka olmali.

Aracınız dizel ise şasisi alçak olucak dahada alçaltmak bence sorun yaratır kaldı ki bu haliyle kasislerde bazen altı sürtüyor plastik kısmı

albertxx link' Alıntı:
Aracınız dizel ise şasisi alçak olucak dahada alçaltmak bence sorun yaratır kaldı ki bu haliyle kasislerde bazen altı sürtüyor plastik kısmı
Araç dizel.yaklaşık kaç cm alçak oluyor ?

body kit için anadolu yakasında yaptırabileceğimiz yer yok mu ?

Valla elime metre alıp ölçmedimde benzinliden daha alçak özelliklerinde zaten alçaltılmış spor şasi olarak geçiyor.Daha alçak olması lazım benziliden yine bir bakın derim.

Geri