bide çengelli iğne buldunmu yağ gibi kayar fitilin içinde..Don lastiğini tek geçerim.![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bide çengelli iğne buldunmu yağ gibi kayar fitilin içinde..Don lastiğini tek geçerim.![]()
gırgır geliyo size ama fordlardaki net kronik problemdir sıfır aldığınız focus belli süratlerde ses yapar ve engellemenin tek yolu fitil içini doldurmaktır .
isterseniz hergün sıfır lastikle değişin![]()
arka kapıları kullanmıosan 2 kapılı bi araba alsaydın abi boşa para vermişşin 2 kapı farkıbenimde sağ arka kapında gelmeye başladı -ki hiç kullanılmayan kapı desem yeridir. 2 senede 5 bilemediniz 7 defa acılmıştır o kapı...
arka kapıları kullanmıosan 2 kapılı bi araba alsaydın abi boşa para vermişşin 2 kapı farkı![]()
2 kapılı astra g (opc veya bertone) üretimden kaldırılalı çok olmuştuek olarakta 2 kapılar spor olduğu için daha pahalı oluyor...
Kısa bir anı: Babamla opel servisine gitmiştik. Tek kapı siyah bir opc vardı (2.el). Babam verelim senin arabayı bunu alalım demişti. Üstüne para bile alırız derken arkda kocamn OPC yazıyordu. dedim baba benim arabayı vericez üzerine benim araba kadar para vermemiz lazım yine demiştim. babamın tepki iyidi KÖKÜ nekadar bu arabanın yaaa panel van işte![]()