Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sadece yayla sertlik sorunu çözülmez.
bu arada sertlik bir sorun değil tercihtir.2 gün önce corsa d ye 3,5 mm eibach yay taktım.daha da sert oldu.go-cart etkisi yaptı
söyledikleriniz benim söylediğimin tam tersi
sıfır alınan opellerin sert süspansiyonu olmasından şikayetçi olan çok kişi olduğunu görüyorum.
sert olan orjinal süspansiyonları değiştirip daha konforlu fakat virajlardan ödün veren bir süspansiyon olsa değiştirirmiydiniz?
söyledikleriniz benim söylediğimin tam tersi
sıfır alınan opellerin sert süspansiyonu olmasından şikayetçi olan çok kişi olduğunu görüyorum.
sert olan orjinal süspansiyonları değiştirip daha konforlu fakat virajlardan ödün veren bir süspansiyon olsa değiştirirmiydiniz?
Hnagi opelin süspansiyonu sertmiş yahu anlamadım yada bendekiler o kadar sertki çalkalanmaktan beynim sulanmış olabilir
eibach ları bile kestim ben yahu yere tam bassın sarmasın diye
Hnagi opelin süspansiyonu sertmiş yahu anlamadım yada bendekiler o kadar sertki çalkalanmaktan beynim sulanmış olabilir eibach ları bile kestim ben yahu yere tam bassın sarmasın diye
tamam herkes daha sert süspansiyon+spor kullanım=memnuniyet diyor.
daha yumuşak süspansiyon+sakin kullanım= konfor isteyen ve bundan memnun olacak kimse yok mu?