sert süspansiyon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bymfg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ağırlığın çoğunu yay bir bölümünü de amortisör karşılar. Amortisörü patlak aracın yan durduğu çıplak gözle rahatça anlaşılabilinir hatta. Konfor için Amortisörler ile başlayın, sonra radikal olarak yaya yönelin.

İstanbulda ünlü amortisör tamircileri var. Aracınıza coil over yaptırmanız tek çare gözüküyor. Google da coilover yazarsanız, teknik bilgiye ulaşabilirsiniz, copy paste etmek istemedim.

çok güzel amortisörcüler var...
onlara gidip derdini anlatırsan hesap kitabını yapar istediğin hale getirirler...
gayette sağlıklı kullanırsın...konfor kaybo veya yol tutuş gibi problemleriniz de olmaz !

bende amartisörü yumuşatma taraftarıyım.ama işte ne ile veya nasıl. yol tutuşa gelince bence ve araştırmalarım sonucu anladımki bu sertlik yoltutuştan daha ziyade yük amacı güdüldüğü için. konfor güdülenler caravella , vito veya carevella tarzı araçlar sonuç olarak bu araçlarda yol tutuşu konusunda ödün vermezler.

vito için hiçde öyle düşünme standart jant lastikle dötü başı ayrı geliyor..

kocaelinde olduğunu yeni gördüm ama işin düştüğü bir ara bostancı veya imes te çok güzel amortisörcüler var...bostancı pahalıdır..
ama sizin oranında sanayisinde vardır...sadece bi gez bak fiyat sor zaten bir bakmışsın yaptırmışsın :)

Mevcut amartisörlerimi ayarlıyorlar yoksa talebime göre uyucak yenimi takıyorlar

benim bildiğim kadarı ile sizin amortisörün üst ve alt bağlantı ekipmanlarını söküp isteğiniz özelliklerde başka bir ammortisöre takıyorlar.

Geri