serı sanzıman dısında vıtes kucultme

valla otomatık aracın normaldır kardesım 100 bg nere 160 bg nere :D
teske gecse efsane oluruz:D

benim bildiğim yeni nesil volvoların tümünde T4 var. uzamaları normaldir. dua et S70 T5e falan denk gelmemişsin. tipini beğenmeyip kapısmaya kalkardın adam seni dolanır bir daha geçerdi :D onun için bence kendi sınıfındaki aracları geçmeyi dene :D

s 60 t5 olmasında 2300 cc 265 hp yüksek basınçlı turbo var :D .Sizin aracınıza gelince bir çok etken olabiliyor.bakım, lastik, yol eğimi, rüzgar v.b

kickdown denilen bir hadisenin kurbanı olmuşsun..

2,0 vectra GLS kullanırken , vw passat 1,8T tarafından aynısı bana yapılmıştı..

Turbolu araçlarda vites küçültüp gaza asılınca yani kickdown yapınca, resmen araba zıplıyor.. heleki chip vs varsa mümkün değil yetişemiyorsun.. Sadece mahsun gözlerle arkasından bakıyorsun.. Passat 1,8 T chipli iken 270km/h ye rahat çıkabiliyor.. Vectraya kazık çaksan 230km/h.. TABİ ben ne bu hızlara çıktım, nede tasvip ediyorum.. admin abime saygılar :)

kickdown denilen bir hadisenin kurbanı olmuşsun..

2,0 vectra GLS kullanırken , vw passat 1,8T tarafından aynısı bana yapılmıştı..

Turbolu araçlarda vites küçültüp gaza asılınca yani kickdown yapınca, resmen araba zıplıyor.. heleki chip vs varsa mümkün değil yetişemiyorsun.. Sadece mahsun gözlerle arkasından bakıyorsun.. Passat 1,8 T chipli iken 270km/h ye rahat çıkabiliyor.. Vectraya kazık çaksan 230km/h.. TABİ ben ne bu hızlara çıktım, nede tasvip ediyorum.. admin abime saygılar :)
buda güzelmiş:)

... mümkün değil yetişemiyorsun.. Sadece mahsun gözlerle arkasından bakıyorsun ...Vectraya kazık çaksan 230km/h.. TABİ ben ne bu hızlara çıktım, nede tasvip ediyorum.. admin abime saygılar :)
güzeldi.:kop: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

istersen kapışabiliriz!!!

Moralinin düzelmesi açısından elimden geleni yaparım. Yada hayal kırıklığı ihtimalinin sıfıra inmesi için kendine daha yakın kurbanlar seçmelisin:)

otomatıik vites arabada gaz pedalının altında kick down sivici bulunur aniden tam gaz yaptıgınızda araba güç istediğinizi algılar ve vites düşürür aslında harika bişey kullanımına alışsanız seversiniz..

Geri